- Konuyu başlatan
-
Method a göre uygulayıp bir de legit oynarsak ban yemeyiz o zaman tamam teşekkürler.ban yememek için method var onu uygulayıp oyna
Aynen kanka onu gördüm ondan bir forum açıyım dedim herkes dword öneriyor.ban oranı diğerinden daha yüksek kanka yorumlara bak geneli hemen ban yemiş
Hocam zevk için girerim zaten yani yine legit oynarım tabi ki de ama hani direk de ban atmasını istemem oyunun.Fazla abartıya kaçıp belli etmediğin sürece sorun olmaz uzun vadede kullanırsın.
Spoofer nasıl oluyor hocam? Hileyi kullanmadan önce spoofer alıp cihaz bilgilerini mi değiştirmem lazım?banlanırsın spoofer yoksa kullanma
Anladım legit oynayacağım zaten.Fazla abartıya kaçıp belli etmediğin sürece sorun olmaz uzun vadede kullanırsın.
Sağ olun hocam bilgi için.Her hileler de ban risklidir ancak hile tamamen undetecteddir yani otomatik ban atmaz. Eğer belli etmeden (legir) oynarsanız ban sorunu yaşamazsın.
knk şans isi legit oynarsan ban yeme ihtimalin düşük olur ayrıca tüm hesaplara ban değil o banlı pc den hangi valo hesabına girersen o yer.Arkadaşlar Valorant Radar Hack bugün güncellenmiş. Ben de kullanmayı düşünüyorum ama ban atıyor mu incelemelere baktığım zaman bazısı atıyor, bazısı atmıyor demiş. Şimdi legit ve belli edene göre değiştiği için o yönde tam açıklık getirip bulamıyorum eğer kullanıp da ban yiyen veya yemeyen varsa görüşlerini yazarsa güzel olur. Bir de bu Valorant ban attığı zaman Hwid ban atıyor ve üstelik o bilgisayardan girdiğin tüm hesaplara ban atıyor diye biliyorum bunun bir yolu var mıdır hani sadece benim bu hesaba atsın diğer hesaplara atmasın falan bilen varsa çok güzel olur.
Diğer hileden daha yüksek banlatma seviyesi kankam oyuzden önermem forumda aktif olup diğer hileyi kullansan daha iyi olur spoofer yoksa yapmaArkadaşlar Valorant Radar Hack bugün güncellenmiş. Ben de kullanmayı düşünüyorum ama ban atıyor mu incelemelere baktığım zaman bazısı atıyor, bazısı atmıyor demiş. Şimdi legit ve belli edene göre değiştiği için o yönde tam açıklık getirip bulamıyorum eğer kullanıp da ban yiyen veya yemeyen varsa görüşlerini yazarsa güzel olur. Bir de bu Valorant ban attığı zaman Hwid ban atıyor ve üstelik o bilgisayardan girdiğin tüm hesaplara ban atıyor diye biliyorum bunun bir yolu var mıdır hani sadece benim bu hesaba atsın diğer hesaplara atmasın falan bilen varsa çok güzel olur.
çok belli etmemeye çalış kankaArkadaşlar Valorant Radar Hack bugün güncellenmiş. Ben de kullanmayı düşünüyorum ama ban atıyor mu incelemelere baktığım zaman bazısı atıyor, bazısı atmıyor demiş. Şimdi legit ve belli edene göre değiştiği için o yönde tam açıklık getirip bulamıyorum eğer kullanıp da ban yiyen veya yemeyen varsa görüşlerini yazarsa güzel olur. Bir de bu Valorant ban attığı zaman Hwid ban atıyor ve üstelik o bilgisayardan girdiğin tüm hesaplara ban atıyor diye biliyorum bunun bir yolu var mıdır hani sadece benim bu hesaba atsın diğer hesaplara atmasın falan bilen varsa çok güzel olur.
legit oynarsan çok sorun olcağını sanmıyorum ama illaki bi süre sonra belli olur ya da hile fix fln yer illa ban yersinArkadaşlar Valorant Radar Hack bugün güncellenmiş. Ben de kullanmayı düşünüyorum ama ban atıyor mu incelemelere baktığım zaman bazısı atıyor, bazısı atmıyor demiş. Şimdi legit ve belli edene göre değiştiği için o yönde tam açıklık getirip bulamıyorum eğer kullanıp da ban yiyen veya yemeyen varsa görüşlerini yazarsa güzel olur. Bir de bu Valorant ban attığı zaman Hwid ban atıyor ve üstelik o bilgisayardan girdiğin tüm hesaplara ban atıyor diye biliyorum bunun bir yolu var mıdır hani sadece benim bu hesaba atsın diğer hesaplara atmasın falan bilen varsa çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?