Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, Öncelikle Bilgisayarımın sürümünün 21H2 Olduğunu belirtir, buna rağmen hileyi açmaya çalıştığımda "Hata kodu: - 00000000C0000603" şeklinde bir hata alıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Sorun yazılım sal teknik bir problemden kaynaklanıyor. Bu durum da yapmanız gereken Önerdiğim 3 adımı uygulamak olacaktır. 150 adet onaylanmış mesajdan sonra uzman üye rank'ına sahip olup Valorant Hack : Dword Private Hack erişim sağlayabilir ve hileyi kullanabilirsiniz Bu hilede sürüm sorunu yaşamazsınız.
Adım 1 : Denetim Masası --> Program Kaldır --> Yüklü güncellemeleri göster. Bu sekmeden Uninstall Security Update for Microsoft Windows (KB5004237/KB5004945/KB5001330) güncellemesini kaldırınınız.
Adım 2 : Silinecek güncelleme yok ise sürüm düşürmenz gerekiyor. Hile en son bu sürüme kadar destekliyor Windows 10 21h2 Sürümüne kadar destekleniyor.
Merhabalar, ilk olarak belirtmiş olduğunuz Adım 1 Kısmında bende Uninstall Security Update for Microsoft Windows (KB5004237/KB5004945/KB5001330) güncellemesi bulunmamakta, bunu dediğiniz yerde maalesef görüntüleyemiyorum.
Bahsettiğiniz gibi bende silinecek bir güncelleme yok ve size de söylediğim gibi bir sürüm daha düşürüp şuan 20H2 yaptım sürümümü.
Bunların tamamına rağmen maalesef aynı hatayı alıyorum. Bu konuda desteklerinizi rica ederim.
Sorun yazılım sal teknik bir problemden kaynaklanıyor. Bu durum da yapmanız gereken Önerdiğim 3 adımı uygulamak olacaktır. 150 adet onaylanmış mesajdan sonra uzman üye rank'ına sahip olup Valorant Hack : Dword Private Hack erişim sağlayabilir ve hileyi kullanabilirsiniz Bu hilede sürüm sorunu yaşamazsınız.