Uzman Üye
Hocam radar hilesini poligonda enter basıyorum çalışmıyor.
poligonda enter basacaksın bip sesini duyduktan sonra ölüm maçına gir bak.Hocam radar hilesini poligonda enter basıyorum çalışmıyor.
Bu yöntemi deneyinizHocam radar hilesini poligonda enter basıyorum çalışmıyor.
Viris koruması acıkmı?Hocam radar hilesini poligonda enter basıyorum çalışmıyor.
bip sesi gelmiyor iştepoligonda enter basacaksın bip sesini duyduktan sonra ölüm maçına gir bak.
değilViris koruması acıkmı?
poligonda injectleyin diyorlarmaca girip öyle injectle
kardeşim poligonda enter basacaksın sonra gireceksin ölüm maçına minimape bakacaksın görünecek adamlar.poligonda injectleyin diyorlar
gözükmüyor ki knkkardeşim poligonda enter basacaksın sonra gireceksin ölüm maçına minimape bakacaksın görünecek adamlar.
yanlış yere bakmadığına emin misin sen ? ne yaptığını aşama aşama söyle bakalımgözükmüyor ki knk
knk hileyi açtım %100 oldu valorant'ı açtım poligon girdim hileyi açan programın ekranına girip enter bastım sonra çıktıp ölüm kalıp maçına girdim sol üstte adamlar gözükmüyordu.yanlış yere bakmadığına emin misin sen ? ne yaptığını aşama aşama söyle bakalım
entera basmak için cmd ye bakmana gerek yok. direkt poligondayken entera bas. yani oyunu alt + tab yapmana gerek yok.knk hileyi açtım %100 oldu valorant'ı açtım poligon girdim hileyi açan programın ekranına girip enter bastım sonra çıktıp ölüm kalıp maçına girdim sol üstte adamlar gözükmüyordu.
Alt + Tab yapmadan enter basınca enter basmış saymıyorentera basmak için cmd ye bakmana gerek yok. direkt poligondayken entera bas. yani oyunu alt + tab yapmana gerek yok.
https://memoryhackers.org/cheats/valorant-hack-dword-radar-hack.8/ radar bu şekilde oluyor buna da bak.
Oyunu pencereli tam ekrana al ayrıca sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın.Alt + Tab yapmadan enter basınca enter basmış saymıyor
Buraya atabilirsin.reis özel gel atıcam
Post automatically merged:
bi maça gir olursa tamam olmazsa sil yükleHocam radar hilesini poligonda enter basıyorum çalışmıyor.
DM'den cevap vermedin dediğim gibi buraya atabilirsin.Özelin açılmıyor reis sen bana özel yaz