Çözüldü Valorant radar hilesi ne işe yarıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben bu hileyi nasıl çalıştıracağımı ve ne işe yaradığını anlamadım antreman modu alıştırma modu değilmi giriyorum enter basıyorum hiç bir şey olmuyor bunu bana nasıl yapacağımızı açıklayan olur mu ya

Çözüm
Selamlar, muhtemelen valorant radar hilesinden bahsediyorsunuz, hilenin herhangi bir menüsü yoktur. Poligon kısmına girdikten sonra enter tuşuna basmanızla birlikte hile aktif olacaktır. Minimap ve harita üzerinde karşı takımı göreceksiniz. Duvar arkası gösteren chams, wallhack gibi özellikler hilede bulunmamaktadır.
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben bu hileyi nasıl çalıştıracağımı ve ne işe yaradığını anlamadım antreman modu alıştırma modu değilmi giriyorum enter basıyorum hiç bir şey olmuyor bunu bana nasıl yapacağımızı açıklayan olur mu ya
Onaylı üye değilsin dostum bu yüzden çalıştıramıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kral 2 tane mesajım silindiği için gitti onaylı üyem ben çalıştırdım ama menü felan nereden geldğini bilmşiyorum bana hilenin kurulumu lazım kral

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, muhtemelen valorant radar hilesinden bahsediyorsunuz, hilenin herhangi bir menüsü yoktur. Poligon kısmına girdikten sonra enter tuşuna basmanızla birlikte hile aktif olacaktır. Minimap ve harita üzerinde karşı takımı göreceksiniz. Duvar arkası gösteren chams, wallhack gibi özellikler hilede bulunmamaktadır.

Çözüm
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Sadece mapten adamların yerini saptayabiliyorsun diğer hile gibi değil bununla ne gibi bir avantajın olur adamların geldiği yeri görürsün takımını ona göre konumlandırabilirsin hile olduğunu anlamaları çok az muhtemel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...