Çözüldü Valorant Radar hilesi wall hack çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar, Radar hilesi biraz gecikmeli olarak çalışıyor. Windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum. Şu an ikinci hileyi kullanayım dedim, videodaki ile birebir aynı yapıyorum. Her şey birebir aynı yapıyorum, entere tıklayınca beep diye ses geliyor ama wall hack çalışmıyor, hiçbir şey olmuyor yani sebebi nedir? Bilgisayara format atıp direkt oyunu indirdim, ekstra indirmem gereken yazılım vb. mevcut mu? Visual, C++, DirectX falan indirdim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Chams ESP olan hilemiz Name ESP olarak değişmek durumunda kaldı. Artık sadece isim olarak görüyorsunuz düşmanları. Oyun tarafindan Fog of War da kaldirildigi icin artik hicbir platformun hicbir hilesinde stabil iyi sekilde calisan bir Radar, ESP maalesef bulamazsiniz. Herhangi bir sikinti yok yani sizin durumunuzda. Sadece isimler gözüküyor.
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Chams ESP olan hilemiz Name ESP olarak değişmek durumunda kaldı. Artık sadece isim olarak görüyorsunuz düşmanları. Oyun tarafindan Fog of War da kaldirildigi icin artik hicbir platformun hicbir hilesinde stabil iyi sekilde calisan bir Radar, ESP maalesef bulamazsiniz. Herhangi bir sikinti yok yani sizin durumunuzda. Sadece isimler gözüküyor.

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Radar hilesinde sadece radardan adamların yerini görebiliyorsun. Private hilesinde ise ekstaradan sadece esp olarak adamların isimleri gözüküyor. Wallhack yok yani. Eskiden vardı. Zaten hilenin konusunda Chams yazan kısmın üstünü çizmişler, artık yok anlamında. Şuan güncellenmesini bekle girme, 5 kişi bu sabah ban yedi. İyi oyunlar hocam.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Sadece poligonda kalıyorsan hile poligonda görünmez. Bip sesini duyduktan sonra ölüm maçına gir çalışacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...