Çözüldü valorant radar hilesinde mavi ekran aldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
merhabalar. valorant için radar hilesini denemek istedim ve sırf bu yüzden 2 gündür onaylı üyeliğe kastım. ilk denediğimde hata verdi(faceit kaldırdığımda düzeldi.). fakat oyuna girip herhangi bir oyun moduna girip "enter" tuşuna bastığımda bilgisayar birden donuyor ve mavi ekran hatası veriyor. win 10 kullanıyorum bu konuyu forumda araştırdım win sürümünü düşürmen gerekli gibi yorumlar okudum. sorun şurda ki ben internet kafede oynuyorum. ve bilgisayarlarda difiriz denilen bir sistem var (bilgisayarları kapatıp açtığımızda, resetlediğimizde herşey önceden hazırlanmış duruma dönüyor.). anlayacağınız windows sürümünü düşürsem de bilgisayarı kapatıp açtığımda herşey eskiye dönüyor. bu konu hakkında başka çözümler var mı? bilgisi olan yardımcı olabilir mi? boş yorum yapanları çekinmeden raporluyorum haberiniz olsun.

Çözüm
İnternet kafelerin bilgisayarları genellikle yeniden başlatıldıktan sonra eski hazır sisteme geri dönerler.
Bu yüzden yaptığınız şeylerin bir önemi kalmaz.
Başka bir bilgisayarda deneyin.
Muhtemelen çözülecektir.
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İnternet kafelerin bilgisayarları genellikle yeniden başlatıldıktan sonra eski hazır sisteme geri dönerler.
Bu yüzden yaptığınız şeylerin bir önemi kalmaz.
Başka bir bilgisayarda deneyin.
Muhtemelen çözülecektir.

Çözüm
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum internet cafedeki bilgisayarda kullanmak istiyorsan win 10 işletim sistemi hilenin çalışabileceği win 10 sürüm standardında olmalı ki hile çalışsın
zaten çoğu internet cafe altyapı programlarında 3. parti engelleme programları da mevcut yani bu programlarda cafe bilgisyarlarına 3. parti yazılımdan zarar gelmesin diye hile kullanımı engelleniyor
bizde internet cafeye gittiğimizde hile kullanacaksak eğer bilgisayarın win 10 sürümüne bakarak hile açmaya çalışıyoruz
ki bunun yanında senin forum hesabının güvenliği de önemli çünkü cafe bilgisayarları senin her girdiğin yerleri bilgisayar restart atılınca silinse de tarayıcılarda şifre ve hesap bilgi kalıntıları kalıyor
bu yüzden internet cafe hile kullanmanı pek tavsiye etmem

özel bir bilgisayarın yoksa hile kullanmak sıkıntı olur cafe bilgisayarları ile hile kullanmak zor ve sıkıntılı bir durum zaten dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...