yapabilirim teklifiniz nedir tek seferlik.fiyatta birşeyler yaparmısın
Yarin almayi dusunuyorum karta vs. para atayim donus yapacagim.@ozgurbeydogannn evet alıyorum. İsterseniz yolluyabilirim paparayı özelden.
Biz 1 hafta garanti sağlıyoruz hocam. 1 hafta içerisinde sorun yaşadığınızda anında değişim sağlıyoruz + olarak ilk giriş garantimiz mevcut. Kaliteden ödün vermiyoruz uzun zamandır bu piyasadayızDaha öncede almıştım 500 tl değerinde başka yerden. Hesap kilitlendi. Böyle bir şey olma durumu nedir
Peki ödeme nasıl gerçekleşiyor daha önce yapmadımBiz 1 hafta garanti sağlıyoruz hocam. 1 hafta içerisinde sorun yaşadığınızda anında değişim sağlıyoruz + olarak ilk giriş garantimiz mevcut. Kaliteden ödün vermiyoruz uzun zamandır bu piyasadayız
hocam size özelden iban yada papara/ininnal falan atıyorum siz ödemeyi gerçekleştirdiğinizde anında hesabı size sağlıyorum. Trade isteği yollayın istersenizPeki ödeme nasıl gerçekleşiyor daha önce yapmadım
hocam kolay gelsin maili hesap satıyormusunMerhabalar forum halkı , uzun süredir bu piyasa içerisindeyim. Farklı farklı satış yerlerinde 1250+ satışım mevcut ve istediğiniz gibi kanıt yolluyabilirim. Aşağıdaki başdaki sayı minimum skin sondaki maksimum çıkabilicek skin sayısıdır.
VANDAL VEYA PHANTOM GARANTİLİ RANDOM HESAP : 10 ₺
BIÇAK GARANTİLİ RANDOM HESAP : 20 ₺
1-120 5 ₺
5-120 9.90 ₺
10-120 16.90 ₺
20-120 21.90 ₺
30-120 28.90 ₺
40-120 32.90 ₺
50-120 40 ₺
80-120 55.90 ₺
100-300 75.90 ₺
HESAPLARIN HEPSİ EU/İSTANBUL SUNUCUSUDUR. YABANCI SUNUCULARIDA SATMAKDAYIZ İSTEYENLERE FİYATLARI SÖYLENİR.
GARANTİMİZ 1 HAFTADIR. +İLK GİRİŞ GARANTİMİZ MEVCUTTUR.
MAKSİMUM 10 DAKİKA İÇERİSİNDE TESLİM EDİLİR.
HESAPLARIN MAİLİ VERİLMEZ. RANDOM HESAPLARDA BÖYLE BİR ŞEY MÜMKÜN DEĞİLDİR. İD VE PW TESLİM EDİLİR VE 1 HAFTA GARANTİ SAĞLANIR.
hocam mh üzerinden güvenilir yapıcaz işlememizigüvenilir mi beyler?
yakında gelebilir.mailli hesap satıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?