Hayır reis bahsettiğim şey şu oyun satış sitelerinde takipçi satıyorlar ama otomatik teslimat ile bunu panel ve site ile nasıl bağlayıp otomatik yapabiliyor ki? Birde site açmak istemiyorum ya üretmek yada tedarik etmek istiyorum ama nerden nasıl başlayacağım aydınlat beni kral yasite için hazır scriptler mevcut indirirek kullanabılırsın ıhtıyacını karşılayacak herşey mevcutdur takipci dediğin şey ise api ye bağlıdır veriyi çeker otomatik gönderir
dediğiniz config ve combolist sanırım hazır bir txt dosyasından random hesapları Farklı proxylerle vurarak sana sağlam olanları veriyor yanlış mı biliyorum kral birde bu Spotify bilmem ne premium bunlar nasıl yapılıyor kralbu tarz seyler icin kimse configini ve combolistini bedava vermez. yine sermaye lazim belirli bir miktar yani. genelde openbullet tarzi programlar ya da direkt proxy checkerlar ile alirlar bilgileri. sosyal medya icin yine ayni mantik, sadece panelin oluyor ve panelden üyeye gönderiyorsun.
otomatık teslımat için bir çok eklenti var wordpress üzerinde, hesap işi içinse en basıtınden silverbullet kullanımı ve proxy kavramlarına bakabılırsın github üzerinden de checker bulabılırsınHayır reis bahsettiğim şey şu oyun satış sitelerinde takipçi satıyorlar ama otomatik teslimat ile bunu panel ve site ile nasıl bağlayıp otomatik yapabiliyor ki? Birde site açmak istemiyorum ya üretmek yada tedarik etmek istiyorum ama nerden nasıl başlayacağım aydınlat beni kral ya
aynen söylediğin gibi, proxy list ile sağlam olanlari veriyor sana. spotify premium hesaplar da genelde ayni yontemle elde ediliyor, hicbir bilgisi dokunulmadan satiliyor. sahibi farkedene kadar garantisi var işteHayır reis bahsettiğim şey şu oyun satış sitelerinde takipçi satıyorlar ama otomatik teslimat ile bunu panel ve site ile nasıl bağlayıp otomatik yapabiliyor ki? Birde site açmak istemiyorum ya üretmek yada tedarik etmek istiyorum ama nerden nasıl başlayacağım aydınlat beni kral ya
Post automatically merged:
dediğiniz config ve combolist sanırım hazır bir txt dosyasından random hesapları Farklı proxylerle vurarak sana sağlam olanları veriyor yanlış mı biliyorum kral birde bu Spotify bilmem ne premium bunlar nasıl yapılıyor kral
Silverbullet dediğiniz sanırım bir farketmetsizin hesap checker comboliste ihtiyacım olacak sanırsam sağlamotomatık teslımat için bir çok eklenti var wordpress üzerinde, hesap işi içinse en basıtınden silverbullet kullanımı ve proxy kavramlarına bakabılırsın github üzerinden de checker bulabılırsın
100 proxy varsa 100 hesaba bakma hakkın mı vardır? Birde kral instagram ucuz takipçi alıp sitede bi tık üstüne satsam mantıklı olur mu?aynen söylediğin gibi, proxy list ile sağlam olanlari veriyor sana. spotify premium hesaplar da genelde ayni yontemle elde ediliyor, hicbir bilgisi dokunulmadan satiliyor. sahibi farkedene kadar garantisi var işte
evet combo için de google da aratarak rahatlıkla bulabılırsınızSilverbullet dediğiniz sanırım bir farketmetsizin hesap checker comboliste ihtiyacım olacak sanırsam sağlam
100 proxy varsa 100 hesaba bakma hakkın mı vardır? Birde kral instagram ucuz takipçi alıp sitede bi tık üstüne satsam mantıklı olur mu?
Parayla satılan combolistler daha sağlıklı olur değil mi kralevet combo için de google da aratarak rahatlıkla bulabılırsınız
evet private daha sağlıklıParayla satılan combolistler daha sağlıklı olur değil mi kral
Kral çok teşekkür ederim aydınlattığın için son bir kaç sorum daha olacak bu silverbullet gibi programlar bize kaç skinli olduğunu söylüyor mu? Siz deneyimlediniz mi birde manuel olarak instagram takipçi alıp sitede bi tık üstüne satsam mantıklı olur mu önerebileceğiniz bir şey var mıdırevet private daha sağlıklı
takipçi alman çok sağlıklı değil takipçiye vereceğin parayı reklama bas hem bot olmaz takipçilerinSilverbullet dediğiniz sanırım bir farketmetsizin hesap checker comboliste ihtiyacım olacak sanırsam sağlam
100 proxy varsa 100 hesaba bakma hakkın mı vardır? Birde kral instagram ucuz takipçi alıp sitede bi tık üstüne satsam mantıklı olur
combo ve proxy eklersen evet gösterir, instagram içinse pek mantıklı değil kar marjı çok az oluyor en fazla ne kadara satabılırsınkıKral çok teşekkür ederim aydınlattığın için son bir kaç sorum daha olacak bu silverbullet gibi programlar bize kaç skinli olduğunu söylüyor mu? Siz deneyimlediniz mi birde manuel olarak instagram takipçi alıp sitede bi tık üstüne satsam mantıklı olur mu önerebileceğiniz bir şey var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?