Valorant random veya mailsiz hesaplara inanmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar random ya da mailsiz hesap almayınız. Ben sırf skinleri çok iyi 1 ay idare eder maddi anlamda beni etkilemez diyerekten biraz da merak bir hesap aldım. Hesap gerçekten dolu dolu her set var diyebilirim.
Gel gelelim öncelikle genellikle US server oluyorlar. Kesinlikle oynayamazsınız ping felaket yüksek. Şifre değişmiyor malum mailsiz ya da mail şifreleri bilinmiyor genel anlamda mailsiz deniyor o yüzden. Gerçek sahibi geri alıyor. Ben hesap satışı yapan büyük tanıdık bir siteden alım yaptım. İlk hesaba zaten giremedim. Satıcı başka hesabı verdi. O da 1 saat dayanmadı. Başka bir hesap verdi o da patladı. Bunların hepsinin şifresi değişiyor. Bakın ben gece oynuyorum US de bizdeki gece onlar da gündüz olduğu için hesaba girişleri fark ediyorlar. Hesaplara pasif hesap falan diyorlar kesinlikle inanmayın. İlla ki farkediyor sahipleri. 175 tl harcadım 75 tl si iade edildi. Dediğim gibi kimine çok kime az bu para. O yüzden bulaşmayın random ya da yurt dışı hesaplara. Maili olan şifresi size verilecek olan hesapları alın alcaksanız. 1 gün bile dayanmadı bendekiler. Dediğim gibi gece gündüz farkı olduğundan bu hesapları bizim gibi zaman farkı olan ülkelerde satıyorlar.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dediğin doğrudur ben 50 tlye aldım hesap mailni fln bütün bilgileri bende 2 aydır kullanıyom formdaki hileyle plat 1 oldum

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Zaten bu şekilde olur kral geçmiş olsun random hesap almak maalesef güvenli değil verdiğiniz paraya günah

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Zaten bu şekilde olur kral geçmiş olsun random hesap almak maalesef güvenli değil verdiğiniz paraya günah
Haklısın paraya yazık. Allah herkese daha çok versin maddi anlamda beni etkilemez. Ben uyarı anlamında buraya da yazdım. Bazı arkadaşları etkileyebilir. Almasınlar, bilsinler durumu. Çocuğun hesabı dolu dolu zaten benim. Ona idarelik olsun diye almıştım. Beyefendi afk kala kala 1 yıl uzaklaştırma almayı başardı.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Heves edip almayın benim arkadaşta aynı durum tr diye aldı us çıktı

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hala onlardan alan varmı ya paraya yazık aliyosun 15-20 tane hesap biri giderse diğerini kullanırım diye daha 1 hafta geçmeden bir bakiyosun tüm hesaplar gitmiş verdiğin paraya yazık oluyor yapmayin böyle bir saflık gidin maili üstünüze alabildiginiz hesapları alın fazla verirsiniz ama en azından hesaplar sizin olur

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
parayı geri aldım az önce arkadaşlar. vermemek için hem site temsilcileri hem satıcı elinden geleni yaptı ancak aldım
Post automatically merged:

Hala onlardan alan varmı ya paraya yazık aliyosun 15-20 tane hesap biri giderse diğerini kullanırım diye daha 1 hafta geçmeden bir bakiyosun tüm hesaplar gitmiş verdiğin paraya yazık oluyor yapmayin böyle bir saflık gidin maili üstünüze alabildiginiz hesapları alın fazla verirsiniz ama en azından hesaplar sizin olur
dediğim gibi olacakları bilerek biraz da zaman geçsin hesabı aldık ama gerçekten bir gün bile dayanmıyor. paranın tamamını geri aldım. pes etmemek gerekiyor. bilişim suçlarına şikayet işe yarıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
randomu da normali de alması sıkıntı hesapların

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
parayı geri aldım az önce arkadaşlar. vermemek için hem site temsilcileri hem satıcı elinden geleni yaptı ancak aldım
Post automatically merged:

dediğim gibi olacakları bilerek biraz da zaman geçsin hesabı aldık ama gerçekten bir gün bile dayanmıyor. paranın tamamını geri aldım. pes etmemek gerekiyor. bilişim suçlarına şikayet işe yarıyor
Geri alman iyi olmuş kankam diyorum ya fazla ver tam ver hesap senin olsun

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Geri alman iyi olmuş kankam diyorum ya fazla ver tam ver hesap senin olsun
kardeş dediğim gibi çocuğun dolu dolu hesabı var zaten ama afk kalarak 1 yıl ceza almış. bunu da idare eder okullar açılana kadar oynasın diye aldım. biliyordum elbet patlayacağını ama bir saat dayanmıyor yahu

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Random mailsiz hesap alan varmı ki heryerde görüyorum random hesap diye adam mailini vermiyorum diyor ama hala gidip ondan alanlar var bu bildiğiniz parayı çöpe atmak

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Random hesaplar önerilmiyor zaten valorantta hesap alım satım yapmak tamamiyle oyun tarafından yasaklı ve her şekilde ilk mail ile alınabiliyor hesaplar o yüzden mailsiz random kesinlikle önerilmez mailli olanlara bile güven olmuyor bi şekilde geri alıyorlar bi kaç defa başıma geldi aklım başıma öyle geldi ki sıfırdan başladım

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bi ara 70 tl verip almıştım ejder falan vardı içinde maça girdim maçın ortasında atmaya başladı kesin birileri giriyordu çara :D

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dayı zaten mailsiz hesap alanın kafasını sorgulamak lazım parasını çöpe atmak işstiyor demektir

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
dolandırılmaya gerek yok mailsiz hesap almak saçma olur ayrıca riotun hesap politikasında hesaba ait ilk mail adresini biliyorsanız ve giriş yapabiliyosanız hesabınızı her türlü geri alabiliyorsunuz diye biliyorum

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende bi hesap aldım tekrar çaldılar paramı bi şekilde geri aldım ama tavsiye etmiyorum riskli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...