Anladım hocam yardımlarınız için çok sağolun ama hak var hukuk var kimsenin bu konuda hakkına girmek istemem bu işe gireceksem bile cidden bi oran orantı ile girmek isterimBahsettiğin gibi bir siteyle karşılaşmıştım igde Vp alınan kısımda açık açık yazıyordu %1den daha düşük bir ihtimalle 14k gelir diye büyük ihtimalle 115 vp alıp millete kakalıyorlar araya bir kaç tane de yüksek vp sıkıştırıp öyle veriyorlar bence. CC konusu yalan diyemem ama büyük ihtimalle öyle bir konu yoktur. Riotun bu cc konusunda baya ciddi olduğunu okumuştum. Eğer sen de 115vp kodu verirsen millete 70 tlden evet senin de bu işe girmen mantıklı.
Foruma bu konuyu açıktan sonra gidip satış yapan bir kaç kişiden alım yaptım 120₺ den toplam 5 adet aldım hepsinde de 115 VP çıktı bir de kodlar ortalama 2-3 saatte bir geliyor yani büyük olasılıkla dediğimiz gibi elemanlar sipariş üstüne satın alın yapıp müşteriyle paylaşıyorlar satın almak pek de mantıklı değil gibihocam 115 vp alıp satma ihtimalleri de var veya söylediğiniz gibi çalıntı kredi kartı ile de bunu yapıyor olabilirler, eğer Türk sitesi ise üzülerek söylüyorum bu tür konularda gram güvenilir değiliz çok güvenmeyin.
Kanka denemek için 5 adet satın aldım hepsinde 115 VP çıktı ve kodları 2-3 saat içinde teslim ediyorlar büyük ihtimalle dediğimiz gibi yapıyorlar gidip 25-30₺ 115 VP alıyorlar 70₺ ye satıyorlar bir de yalandan şans yükseltmek istersen artı 30₺ falan verirsen 100₺ ediyor adamların kârı hiç yoksa 70₺ oluyor bir satıştan işi kötü yanı işin içine şans faktörü kattıkları için resmiyette dolandırmış da olmuyorlararkadaşım öyle dolandırılmıştı denemeni önermem
Konuyu açıktan sonra baya bi derin araştırma yaptım eğer ki riotla resmi bir anlaşmanız yoksa ucuza alma şansınız çok zor CC olayı dışında pek mümkün görünmüyor yukarıda cevap veren arkadaşın da dediği gibi Riot bu konularda büyük yaptırımlar uyguluyor yani bu işlere girmek mantık işi değil mantıklı olmadığı gibi de etik değildaha ucuza alıyorlar diye biliyorum onlar
tabi ki mantıklı degil sitelerde nerden temin ediyor bilmiyorum ama 100vp almalarının şansı yokKanka denemek için 5 adet satın aldım hepsinde 115 VP çıktı ve kodları 2-3 saat içinde teslim ediyorlar büyük ihtimalle dediğimiz gibi yapıyorlar gidip 25-30₺ 115 VP alıyorlar 70₺ ye satıyorlar bir de yalandan şans yükseltmek istersen artı 30₺ falan verirsen 100₺ ediyor adamların kârı hiç yoksa 70₺ oluyor bir satıştan işi kötü yanı işin içine şans faktörü kattıkları için resmiyette dolandırmış da olmuyorlar
Konuyu açıktan sonra baya bi derin araştırma yaptım eğer ki riotla resmi bir anlaşmanız yoksa ucuza alma şansınız çok zor CC olayı dışında pek mümkün görünmüyor yukarıda cevap veren arkadaşın da dediği gibi Riot bu konularda büyük yaptırımlar uyguluyor yani bu işlere girmek mantık işi değil mantıklı olmadığı gibi de etik değil
kanka dolandırıcı degiller ben vpleri yada rpleri o sitelerden alıyorum mantıgı o degilgeneli dolandırıcı ve yalan siteler kanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?