Onaylı Üye
zaten takımla giriyorum 1 maç kazanıp 3 maç kaybediyoruz takım iyi onlarda 15 20 arası vuruyor ama smurftenmi neydense her zaman loseHocam kendine Duo bul senin gibi olan çıkarsın
ekip sıkıntısı yok omlarda iyi 15 20 arası vuruyor herkes ama 1 maç kazanuıp 3 maç kaybediyoz smurften mi neydense sürekli loseAynısını bende yaşıyordum kendime bir ekip buldum ve bayağı ilerledim hocam ekip olmadan genelde full maç taşıman lazım yoksa sıkıntı
nasıl ultra olurum şartları nedir ve kullandın mı sen hiç nasıl birşeyOnaylı üye ile olanı kullanırsan banlatıyor. Ultrada sorun yok.
Kullandım, onaylı üye ile aynı. Tek farkı banlatmıyor.nasıl ultra olurum şartları nedir ve kullandın mı sen hiç nasıl birşey
emin misin knk hwid ip ban yersin diyo herkesreis ban yemezsin
bizim arkadaş elmas 2 kadar kasmıştı belli etmeden oynarak hala da devam ediyor kasmaya .valorantta gümüş 2 gold 1 arasında geziyorum aimim iyi olduğunu düşünüyorum ama bir türlü gold eloya çıkamadım çıksam da aynı günde geri düşüyorum her maç 20 ye yakın vuruyorum neden böyle oluyo tavsiyeleriniz varmı
Post automatically merged:
birde valorant hilesinde hile oldugunu belli etmeden oynasam ban yermiyim bilgisi olan varmı
hacı sadece wall ac hıc bısey olmaz bende var hesap suan g2valorantta gümüş 2 gold 1 arasında geziyorum aimim iyi olduğunu düşünüyorum ama bir türlü gold eloya çıkamadım çıksam da aynı günde geri düşüyorum her maç 20 ye yakın vuruyorum neden böyle oluyo tavsiyeleriniz varmı
birde valorant hilesinde hile oldugunu belli etmeden oynasam ban yermiyim bilgisi olan varmı
merhaba valorant da legit oynasanda ban yiyorsun guardları yakalıyor her türlü.valorantta gümüş 2 gold 1 arasında geziyorum aimim iyi olduğunu düşünüyorum ama bir türlü gold eloya çıkamadım çıksam da aynı günde geri düşüyorum her maç 20 ye yakın vuruyorum neden böyle oluyo tavsiyeleriniz varmı
hocam demeki tek başına olmuyor kendine 1 duo bulup yola devam etçen isdersen beni ekle diskort Jes#8598valorantta gümüş 2 gold 1 arasında geziyorum aimim iyi olduğunu düşünüyorum ama bir türlü gold eloya çıkamadım çıksam da aynı günde geri düşüyorum her maç 20 ye yakın vuruyorum neden böyle oluyo tavsiyeleriniz varmı
hileli biri ile girsem ban atmazmı aynı lobiden gircemdword chams banlatıyor hileli biriyle gir rank kas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?