Süper Üye
elmas 3'tüm zaten kek ile 3'e kadar cıktımMuhtemelen hile ile kastın merak ettim 0 hesap ilemi immo oldun ?
elmas 3'tüm zaten kek ile 3'e kadar cıktımMuhtemelen hile ile kastın merak ettim 0 hesap ilemi immo oldun ?
Sen baya belli etmeden oynamışsın peki tek bir karekter ilemi oynadın forumda çünkü sadece sova oynayan var hile ile uyumlu diyeelmas 3'tüm zaten kek ile 3'e kadar cıktım
hile ile uyumlu karakterler mi var üstad ??? bunu bilmiyordumSen baya belli etmeden oynamışsın peki tek bir karekter ilemi oynadın forumda çünkü sadece sova oynayan var hile ile uyumlu diye
Uyumludan kastım sova hani ok falan atıp adamların yerini gösteriyor ya hilede zaten adamları gösteriyor anlamıyorlar o yönden uyumluhile ile uyumlu karakterler mi var üstad ??? bunu bilmiyordum
Hile ile uyumlu derken , örneğin duvardan gördü şok oku , görüş oku falan atıyor. Aktif olarak ajandan da faydalanıyor diye düşündümhile ile uyumlu karakterler mi var üstad ??? bunu bilmiyordum
anladım hocam. 2 hile karşı karşıya gelince ne oluyo merak ettimHile ile uyumlu derken , örneğin duvardan gördü şok oku , görüş oku falan atıyor. Aktif olarak ajandan da faydalanıyor diye düşündüm
4-5 hesap içinde uğraşmak lazım malum 20 level sınırı varKonuda yazanları uygula sıkıntı olmuyor 4 5 hesapla oynucam bende ama tek hesap oynayıp immo olan çok gördüm forumda
Yapıcak bir şey yok ne kadar ekmek o kadar köfte gibi düşün4-5 hesap içinde uğraşmak lazım malum 20 level sınırı var
Belli etmessen immo kadar çıkarsınhilesiz gold 1 hile ile ne olur acaba
haklıYapıcak bir şey yok ne kadar ekmek o kadar köfte gibi düşün![]()
hocam hilesiz nasıl kasıyosunuz millet hileyle yapamıyoHilesiz immo 1 şuan. Hile açacağım şekilde tilt olmadım oyuna. Tilt olduğum vakit açıp win serisi alıcam.
3 farklı duom var benim biri yoksa biriyle giriyorum. Oyundaki rolüm support, arkadaşlarım entry oynuyor çok sorun yaşamıyoruz, CS'den gelme olduğumuz için aimler kuvvetlihocam hilesiz nasıl kasıyosunuz millet hileyle yapamıyo![]()
hileli mi hocam