Valorant Ranklarınız Neler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ya bana gelen takım çöp ya da ben altın eloya aidim

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dia şu an, hileyle bi youtube videosu sarar :D
Olm herkese açık atma linkle girelim sadece at buraya keyifli keyifli izleyelim sonra fixleniyor bişiler oluyor
Post automatically merged:

Aga şöyle harbi güzel bi spoofer olsa kullanıcam hile de bi 3 ay bekledim bi daha beklemek istemiyorumss

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bende gold 1 ama takım dengeleri aşırı saçma geliyor o yüzden gold ve plat elodan sağlam arkadaşlar varsa girelim kasalım?

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bende gold 1 ama takım dengeleri aşırı saçma geliyor o yüzden gold ve plat elodan sağlam arkadaşlar varsa girelim kasalım?
Kanka ben plat 2 den 1 e düştüm 0kp daha da girmedim öylece duruyor. Sezon sıfırlansın devam edicem. Arkadaşın elmas hesaptan oyuna giriyorum sage mainledim durmadan chatten grim?? fln yazıyolar bi yerlerim kalkıyo ama anlamadım nası çıkamadım plattan

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Valla kanka İmmo ya kadar çıktım ondan sonrası yok bende ne yaptıysam radyant olamadım adamlar sağlam oynuyor

yeni başlayacam da ulti multi karakter özellikleri neler nerden öğrenicem
Kanka İlk önce poligonda alıştırma yap youtube videolarını izlemeni öneririm karakteri daha çabuk öğrenirsin

Ekli dosyalar

• alkış.gif
    alkış.gif
    603.3 KB · Görüntüleme: 41
I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Valla kanka İmmo ya kadar çıktım ondan sonrası yok bende ne yaptıysam radyant olamadım adamlar sağlam oynuyor

Kanka İlk önce poligonda alıştırma yap youtube videolarını izlemeni öneririm karakteri daha çabuk öğrenirsin
Kanka immo eloda çok fazla hile var ya legit oynayan da var abartan da bi maça girdik hangi tarafta daha az adam varsa her el oraya gittiler utanmadan chatten yazıyo bide

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka immo eloda çok fazla hile var ya legit oynayan da var abartan da bi maça girdik hangi tarafta daha az adam varsa her el oraya gittiler utanmadan chatten yazıyo bide
Kanka genellikle immo eloya kadar çıkabiliyorlar zaten hileler daha fazlasını yapamadan ban yiyorlar artık oyunu çözdüğümüz için karşıdakinin hile olup olmadığını anlıyoruz legit oynasa bile:brainfree:

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka genellikle immo eloya kadar çıkabiliyorlar zaten hileler daha fazlasını yapamadan ban yiyorlar artık oyunu çözdüğümüz için karşıdakinin hile olup olmadığını anlıyoruz legit oynasa bile:brainfree:
Kanka anlasak ne yazar o maçı zehir edip gidiyor adam bize de sağğğğğlam bi hile lazım en azından biri hileyi açıcak boost atıcak banlancak sonra maine geçicek diğeri onu boostlıcak spooferla dewamke

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
daha bismillah yeni hwid açıldı kasıyoruz en baştan :D yavaş yavaş rank atmaya başlıcam

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu arada beyler bu arkadaşlar birleşelim kasalım hile yapan vardır bizdende bi kardeşimizi aramıza alıp kasa kasa gideriz :D

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka anlasak ne yazar o maçı zehir edip gidiyor adam bize de sağğğğğlam bi hile lazım en azından biri hileyi açıcak boost atıcak banlancak sonra maine geçicek diğeri onu boostlıcak spooferla dewamke
Zaten onlar yüzünden memoryhackers üyesi oldum bundan sonra ben burdayım zehir eden olursa açacam burdan bakalım kim kime zehir edicek oyunu :pandevil:

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bir oynamayı öğrensem keşke, karakterleri attığı özel güçleri falan hiçbirşeyi bilmiyorum nerden öğreniriz bunu

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bir oynamayı öğrensem keşke, karakterleri attığı özel güçleri falan hiçbirşeyi bilmiyorum nerden öğreniriz bunu
Kanka Youtube'den bakabilirsin oyunla ilgili bir çok eğitim videosu var ve poligonda kendini geliştirebilirsin. :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
knk çok karışık değil mi bana mı öyle geliyor yoksa?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...