Onaylı Üye
Ya bana gelen takım çöp ya da ben altın eloya aidim
Olm herkese açık atma linkle girelim sadece at buraya keyifli keyifli izleyelim sonra fixleniyor bişiler oluyorDia şu an, hileyle bi youtube videosu sarar![]()
Haftaya ufak ufak çekimler başlasın o zamanOlm herkese açık atma linkle girelim sadece at buraya keyifli keyifli izleyelim sonra fixleniyor bişiler oluyor
Kanka discorddan ekle konuşalım bunu yaw TheMusician#6520Haftaya ufak ufak çekimler başlasın o zamanAnca açarız
Kanka ben plat 2 den 1 e düştüm 0kp daha da girmedim öylece duruyor. Sezon sıfırlansın devam edicem. Arkadaşın elmas hesaptan oyuna giriyorum sage mainledim durmadan chatten grim?? fln yazıyolar bi yerlerim kalkıyo ama anlamadım nası çıkamadım plattanbende gold 1 ama takım dengeleri aşırı saçma geliyor o yüzden gold ve plat elodan sağlam arkadaşlar varsa girelim kasalım?
Tamamdır ekledim kankamKanka discorddan ekle konuşalım bunu yaw TheMusician#6520
Kanka İlk önce poligonda alıştırma yap youtube videolarını izlemeni öneririm karakteri daha çabuk öğrenirsinyeni başlayacam da ulti multi karakter özellikleri neler nerden öğrenicem
Kanka immo eloda çok fazla hile var ya legit oynayan da var abartan da bi maça girdik hangi tarafta daha az adam varsa her el oraya gittiler utanmadan chatten yazıyo bideValla kanka İmmo ya kadar çıktım ondan sonrası yok bende ne yaptıysam radyant olamadım adamlar sağlam oynuyor
Post automatically merged:
Kanka İlk önce poligonda alıştırma yap youtube videolarını izlemeni öneririm karakteri daha çabuk öğrenirsin
Kanka genellikle immo eloya kadar çıkabiliyorlar zaten hileler daha fazlasını yapamadan ban yiyorlar artık oyunu çözdüğümüz için karşıdakinin hile olup olmadığını anlıyoruz legit oynasa bileKanka immo eloda çok fazla hile var ya legit oynayan da var abartan da bi maça girdik hangi tarafta daha az adam varsa her el oraya gittiler utanmadan chatten yazıyo bide
Kanka anlasak ne yazar o maçı zehir edip gidiyor adam bize de sağğğğğlam bi hile lazım en azından biri hileyi açıcak boost atıcak banlancak sonra maine geçicek diğeri onu boostlıcak spooferla dewamkeKanka genellikle immo eloya kadar çıkabiliyorlar zaten hileler daha fazlasını yapamadan ban yiyorlar artık oyunu çözdüğümüz için karşıdakinin hile olup olmadığını anlıyoruz legit oynasa bile![]()
Bu arada beyler bu arkadaşlar birleşelim kasalım hile yapan vardır bizdende bi kardeşimizi aramıza alıp kasa kasa giderizKanka genellikle immo eloya kadar çıkabiliyorlar zaten hileler daha fazlasını yapamadan ban yiyorlar artık oyunu çözdüğümüz için karşıdakinin hile olup olmadığını anlıyoruz legit oynasa bile![]()
Zaten onlar yüzünden memoryhackers üyesi oldum bundan sonra ben burdayım zehir eden olursa açacam burdan bakalım kim kime zehir edicek oyunuKanka anlasak ne yazar o maçı zehir edip gidiyor adam bize de sağğğğğlam bi hile lazım en azından biri hileyi açıcak boost atıcak banlancak sonra maine geçicek diğeri onu boostlıcak spooferla dewamke
rankın ne ?takım oluşduralımmı valorantta
Kanka Youtube'den bakabilirsin oyunla ilgili bir çok eğitim videosu var ve poligonda kendini geliştirebilirsin.bir oynamayı öğrensem keşke, karakterleri attığı özel güçleri falan hiçbirşeyi bilmiyorum nerden öğreniriz bunu