gayet haklılar ban konusunda küfür etmemeyi öğrencik herkes sesli sohbetde
onun seviyesine düşerek küfür etmeyerek medenice konuşarak çözülebilir küfür çözüm değişDostum bana söven adama da 2 kelam edicem tabiki adam kötü oynadım diye bana sövüyor
Kanka elo gold ya gene söven eden var yanieğer düşük ranktaysan herkesi susturabilirsin böyle davranışlar platta ve yukarsında çok az oluyor ve herkes infolaşarak oynuyor ben platta 9/18 gittiğimi biliyorum adamlar tek kelime etmedi olsun knk canın sağolsun diyolardı ilk işin o ranktan çıkmak olsun zaten o ranklarda info versende pek işe yaramıyor sadece işaret atarsın olur biter en sağlıklısı sesi kapatmak
kanka o zaman yabancılarla oynicaksın sohbeti kapatmak istemiyosanKanka elo gold ya gene söven eden var yani
6 ay hwid mi atıyolarmış yuh 3 ay değil miydiaga rekabete ile küfür ne alaka acaba bu valorantın ban sistemi çok saçma ben 6 ay yedim hwıd
adamın seni umursayacağını mı sanıyosun yüksek eloda birsürü kişi var oyuna para yatıran onlar varken senin gitmen bir şeyi değiştirmezÇok saçma bir güncelleme olmuş oyuncu kaybedecek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?