Üye
Normalde bunu tek seferde yaptığınızda sorunun çözülmesi gerekirdi bir daha yapmanıza gerek kalmadan BIOS'u güncellemeyi deneyin birde.Hocam sorun zaten öyle çözüyorum sıkıntım o değil secure boot başka türlü nasıl açıcam açamaz mıyım bunu her açtığımda ekran gidiyor çöküyor bios piliyle yapıyorum ama secure boot kapalı oluyor yine sıfırlandığı için naısl açıcam başka türlü
csm kapattığımda pc açılıyor secure boost enabled yaptığımda açılmıyorCSM kapattığınızda bilgisayar açılmıyorsa diskiniz windows kurulumu yaparken MBR olarak biçimlendirilmiş demektir. GPT olarak biçimlendirilmesi gerekiyor bunun için temiz kurulum yaparken disk biçimlendirmesini GPT olarak seçmeniz gerekiyor. Kısacası bilgisarayınıza temiz kurulum yapıp disk bölümünde diskinizi GPT olarak biçimlendirmeniz gerekiyor.
Hocam sorun zaten öyle çözüyorum sıkıntım o değil secure boot başka türlü nasıl açıcam açamaz mıyım bunu her açtığımda ekran gidiyor çöküyor bios piliyle yapıyorum ama secure boot kapalı oluyor yine sıfırlandığı için naısl açıcam başka türlüTamam şimdi konuyu anladım, Secure Boot'u açtıktan sonra BIOS pilini çıkar tak yapmayı dener misiniz bu şekilde BIOS'u sıfırlamış olacaksanız bu şekilde sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
Çok izledim kanka Hiçbiri işe yaramıyo tek geriye bios güncelleyip denemek kaldı alakası varmıdır onlakanka bende de aynı hata vardı youtube da nasıl çözeceğin daha kapsamlı basit bi şekilde anlatılıyo bakabilirsin
olabilir kanka deneÇok izledim kanka Hiçbiri işe yaramıyo tek geriye bios güncelleyip denemek kaldı alakası varmıdır onla
Normalde bunu tek seferde yaptığınızda sorunun çözülmesi gerekirdi bir daha yapmanıza gerek kalmadan BIOS'u güncellemeyi deneyin birde.Hocam sorun zaten öyle çözüyorum sıkıntım o değil secure boot başka türlü nasıl açıcam açamaz mıyım bunu her açtığımda ekran gidiyor çöküyor bios piliyle yapıyorum ama secure boot kapalı oluyor yine sıfırlandığı için naısl açıcam başka türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?