Hi enow are you
Onaylı Üye
bu işine yara herhaldeValorant hilesinde Secure Boot uyarısı veriyor, nasıl kapatabilirim? Windows sürümüm Windows 10 Pro.
işte benim pcye benzer değil hiç biripc açılırken biosa gir oradan kapanıyor videolarda var ytde
iyide valorant hilesi secure boot kapanmadan açılmıyo RİOT?secure boot kapatırsan bazı oyunları açmıyo özellikle riotunkiler diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin genel olarak source boot kapatcam diyosan anakart markanı aratıp yapaman daha verimli olur senin için
valo hileyi nasıl açacam pekisecure bootu kapatırsan valoyu çalıştıramazsın ki ?
bro hileyi açmak için sacure boot u kapatman gerektiği kanısnıa nerden vardın? oyun açılmaz bi kere. + onaylı üye için olan hile ban atıyor diyolar, private ı kullanamicaksan deneme boşuna ban yiceksin.işte benim pcye benzer değil hiç biri
Post automatically merged:
iyide valorant hilesi secure boot kapanmadan açılmıyo RİOT?
Post automatically merged:
valo hileyi nasıl açacam peki
ya keyfine denicem ztn valo çok oynamıyorum hile yüklenirken ilk yüzlük doluyo 2.de secure bootu kapat diyobro hileyi açmak için sacure boot u kapatman gerektiği kanısnıa nerden vardın? oyun açılmaz bi kere. + onaylı üye için olan hile ban atıyor diyolar, private ı kullanamicaksan deneme boşuna ban yiceksin.
alla alla öyle bişey dememesi lazım bence tabii. bi yetkiliyi etiketle ya da sohbette sor bi.ya keyfine denicem ztn valo çok oynamıyorum hile yüklenirken ilk yüzlük doluyo 2.de secure bootu kapat diyo
Hocam yazın color aimbot kullanıyordum o zamanlar mouseinput daha fixlenmemişti ve çalışması için secure boot kapalı olması gerekiyordu ve çalışıyordu kapalıyken.secure boot kapatırsan bazı oyunları açmıyo özellikle riotunkiler diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin genel olarak source boot kapatcam diyosan anakart markanı aratıp yapaman daha verimli olur senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?