takım sesli sohbet açıktakım sesli sohbeti kapamış olabilirsin mikrofon ve hoparlör ayarları ile alakası yok
Her zaman mı oluyor arada mı oluyor?takım sesli sohbet açık
3 4 gündür hep böyleHer zaman mı oluyor arada mı oluyor?
mute hakkında bir bilgi gelmedi bana yemiş olabilir bir daha baktım sesli sohbet açıkMute mi yediniz açaba? ayarlardanda bırdaha sesli sohbetın acık olup olmadıgını kontrol edebılırsenız ıyı olur.
Knk bana arada oluyor internet ile alakalı diye biliyorum arada serverlarda çöküyor3 4 gündür hep böyle
Post automatically merged:
mute hakkında bir bilgi gelmedi bana yemiş olabilir bir daha baktım sesli sohbet açık
ses dosyaları güncel değildir , arkadaş doğru söylüyor , bi driver güncellemesi yapmanı tavsiye ederimSes dosyalarını güncelledim mi
oyunun ayarlarını sıfırlaresimde gördüğünüz gibi herkesin sesi kapalı oyunu sildim yükledim olmadı mikrofon ve hopörlör seçeneklerini hepsini denedim olmadı malesef bu ses banı felan mı eğer öyleyse hiçbir şey yapmadım ve yazı felanda gelmedi bilen var mı
ayarlardan takım sesli sohbetini aç dostumresimde gördüğünüz gibi herkesin sesi kapalı oyunu sildim yükledim olmadı mikrofon ve hopörlör seçeneklerini hepsini denedim olmadı malesef bu ses banı felan mı eğer öyleyse hiçbir şey yapmadım ve yazı felanda gelmedi bilen var mı
takım sesli sohbetini aç ayarlardan oda olmazsa ses banı yemiş olabilirsinses dosyaları güncel değildir , arkadaş doğru söylüyor , bi driver güncellemesi yapmanı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?