Demir eloda hızlıca derecesiz maç atmak için idealpaylaşım için teşekkürler. insanların pek işine yarar mı bilmiyorum
yani olabilir. ama gold eloya geldimi zaten 3 sezon duraklama dönemi başlıyacaktır. hızlıca demir eloya düşmek isteyenler için güzel bir methotDemir eloda hızlıca derecesiz maç atmak için ideal
Sürekli kötü oynayarsan demirler gelmeye devam eder ana iyi oynayamaya bailarsan demirle gelmemeye başlar o yüzden sürekli yeni hesap açıyorum.hocam derecesiz modda ilk başlardamı demirler geliyor yoksa rank açılana kadarmı bu şekilde
Mentalin filan düşükken adam vurup keyif almalık hesap açmana yarayacakpeki tam olarak ne işimize yaricak
Testini yaptım knk karşıya da benim gibi iyi oyuncular geldi 26 vurdum ama lose aldım yeni hesap açıp devam etmek daha mantıklı hızlı elo yükseliyorpeki bişey sorucam 1 el girdim ve 40 vurdum diyelim elo hemen yükseliyormu yoksa tekrardan aynı işlemleri mi uygulamam lazım
Çok teşekkür ederim bu güzel yorumun içinkonu dışı ama bu arada iyi oynuyorsun dostum helal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?