Valorant Sınırsız Demir Hesap Açma Rehberi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Sürekli kötü oynayarsan demirler gelmeye devam eder ana iyi oynayamaya bailarsan demirle gelmemeye başlar o yüzden sürekli yeni hesap açıyorum.

Mentalin filan düşükken adam vurup keyif almalık hesap açmana yarayacak
sağolasın krall ama hesabım banlandı başka bir hesapla deneyeceğim bende

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
İlk olarak size bu yöntemle attığım ilk maçtan kısa kesit göstereyim.Sadece çalışıp çalışmadığını göstermek için derecesiz modunda maç girip MemoryHackers nickiyle hesap açtım.

Yeni gelen güncelleme ile valorantda demir hesap açmak baya zorlaştı çünkü 20 seviye olmak uzun sürüyor.

Bu yüzden size 1 maç kullanılmalık demir elo ile eşleşen derecesiz hesap kasmayı göstereceğim

İlk olarak valorantın sitesinden hesap oluşturma tuşuna basıcaksınız.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Sizden E posta istediği için her yeni hesap açtığınızda temp mail sitesinden yeni e posta alıcaksınız en fazla 10 saniye sürer.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

doğum tarihini hızlı sallayıp geçin kullanıcı adını ise zlaruax1 zlaruax2 gibi adlar seçin ki unutmayın şifreleri de aynı yapın

Oyuna girince kullanıcı adınızı seçin ve sizi öğretici karşılayacaktı işin püf nokta burasıdır

Oyun ayarlarınızı kendinize göre ayarlayın

Tenz crosshair kodu:0;s;1;P;c;5;h;0;m;1;0l;4;0o;2;0a;1;0f;0;1b;0;S;c;4;o;1

Kesinlikle botları tek seferde öldürmeyin mümkünse 4-5 kere bacağa sıkarak ve koşarak öldürün atış talimi testinde 0 vurun ve spike kurma ve imha kısmında ölmeyi ihmal etmeyin.

Tebrikler demirlerle eşleceğiniz bir hesabınız oldu isterseniz 20 lvl'e kadar kötü oynamaya devam edip demir olun isterseniz benim gibi 30-40 vurup sürekli yeni hesap açın size kalmış tamamen derecesiz modunda karşınıza demir 1-3 arası rakipler ve takım arkadaşları gelicektir. keyifli oyunlar dilerim.

Vallaha cok iyi olmus ellerine kollarina emegine saglik denenir❤

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
peki tam olarak ne işimize yaricak .d

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
peki tam olarak ne işimize yaricak .d
Valorant da hile kullananların sürekli yeni hesap açması lazım bunun pratik yolu

Hile kullanmayanlar için de her maç 30-40 kill alma fırsatı

Ek olarak yeni gelicek gece pazarında güzel skin tutturana kadar yeni hesap açıp o hesaba para yatırabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
demirde artık üç maçtan ikisinde smurf veya trol geliyo o yüzden eskisi gibi sarmıyo

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kaydettım bıraz eğlenme vaktı :D

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bu nası bi elo knk adamlar hareket etmeyi bilmiyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...