Yok sanırım sadece valorantı ve vanguard siliyorsun pc denBilgisayardan herhangi bir şeyi sıfırlıyor mu bu hiç kullanmadığım için bilmiyorum hileye başlayacağımda
0 ladık diyorum ya kardeşim dalga mı geçyino anlamıyorum kisizin pcnıze tanımlı hwid kayıtlıdır başka pcde çalışmaz
HWİD Ban kaldırmayabu her seferinde ban kaldırmaya mı yarıyor 1 kere kaldırıp tekrar uzun süreli tutmaya mı
gerekiyorformat atmaya gerek varmı peki
dc varmıYok sanırım sadece valorantı ve vanguard siliyorsun pc den
ben pcmı sattım eskı keyımı tekrar hesabıma tanıtmaya calıstığım zaman her pc de hwid ona gore yazılır. Değiştiremezsiniz woofer prolar değişebilirdi. Siz normal woofer sahipsiniz diyip tekrar satın alın dedıler 30 dolarım gıttı siz nasıl oluyorda acaba satıyorsunuz anlamadım dolandırıcı değilsinizdir umarım
Fotoda gözüken görüntü key sıfırlama. Hwid sıfırlama değil woofer kullananlar bilir. Aynen böyle ticket attım zaten hocam sen ne anlatıyosun okumadın mı yazdığımı? Ve bana verdikleri cevap bu şekilde size neden yapsınlar böyle bişeyi woofer pronuz olsaydı yararlanabılırdınız bu hızmetten dedıler. Sizde woofer pro satmadığınıza göre dolandırıcısınızokuma yazman olmadığını varsayarak anlatacağım. keye hwid reset attırdığım ilk resimde kanıtlı ve konu zaten onaylanmış. adamlara ticket açıp bilgisayarımı sattım yeni bilgisayarımda kullanmak istiyorum deseydin senden kanıt olarak yeni satın almış olduğun bilgisayarın makbuzunu isterlerdi zaten ve keyini sıfırlarlardı
markopasa adlı üye haklı, kendi sitelerinde de zaten belirtiyor woofer pro olmadığı sürece başka bir bilgisayara geçiremezsiniz her bilgisayar için yeni bir woofer almanız gerekir. ayrıca 25 dolara satıyorsunuz sitede zaten kriptoyla öderseniz 25 dolara geliyor. almayı düşünen arkadaşlar bunu göz önünde bulundursunFotoda gözüken görüntü key sıfırlama. Hwid sıfırlama değil woofer kullananlar bilir. Aynen böyle ticket attım zaten hocam sen ne anlatıyosun okumadın mı yazdığımı? Ve bana verdikleri cevap bu şekilde size neden yapsınlar böyle bişeyi woofer pronuz olsaydı yararlanabılırdınız bu hızmetten dedıler. Sizde woofer pro satmadığınıza göre dolandırıcısınız
bana dolandırıcı diyip satana bakAlmak isteyenler konuma baksın sınırsız spoof satıyorum
25 dolara değerde 25 dolar 700tl olunca düşündürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?