Satıyorum Valorant Sınırsız Spoofer Key 24$ / 700 TL

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
3 Günlük çaba sonunda Key'e HWİD Reset atılmıştır.
Key PC'nizin HWİD ine işler ve başka pc de kullanamazsınız.

Key Reset Kanıt:
1704643580353.png

Valorantı artık oynamadığım elimdeki sınırsız woofer keyi satıyorum
Woofer şu şekil çalışıyor : Valorant hwid banını istediğiniz kadar kaldirabilirsiniz Sınırsızdır ve spoof attıktan sonra sadece 3 gün bekleme süresi var, 3 gün sonra tekrar spoof atabilirsiniz.
kısaca 3 günde bir valorant banınızı kaldırabilirsiniz.

Sadece valorant değil çoğu oyun için hwid banınızı kaldırabilirsiniz

Sınırsız Woofer Key 24$ / 700 TL

Kendi orjinal sitesinde 29,99$
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1704642811573.png

Desteklediği Platformlar:
1704643160819.png

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bilgisayardan herhangi bir şeyi sıfırlıyor mu bu hiç kullanmadığım için bilmiyorum hileye başlayacağımda

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Lol içinde Voloranttaki vanguard ekleniyormuş. Aceba onun içinde faydası olur mu ki

ÇARŞAF YAPTIM KRALLARI ANNE
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
25 dolara değerde 25 dolar 700tl olunca düşündürüyo

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sizin pcnıze tanımlı hwid kayıtlıdır başka pcde çalışmaz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu her seferinde ban kaldırmaya mı yarıyor 1 kere kaldırıp tekrar uzun süreli tutmaya mı

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben pcmı sattım eskı keyımı tekrar hesabıma tanıtmaya calıstığım zaman her pc de hwid ona gore yazılır. Değiştiremezsiniz woofer prolar değişebilirdi. Siz normal woofer sahipsiniz diyip tekrar satın alın dedıler 30 dolarım gıttı siz nasıl oluyorda acaba satıyorsunuz anlamadım dolandırıcı değilsinizdir umarım

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ben pcmı sattım eskı keyımı tekrar hesabıma tanıtmaya calıstığım zaman her pc de hwid ona gore yazılır. Değiştiremezsiniz woofer prolar değişebilirdi. Siz normal woofer sahipsiniz diyip tekrar satın alın dedıler 30 dolarım gıttı siz nasıl oluyorda acaba satıyorsunuz anlamadım dolandırıcı değilsinizdir umarım
:D :D :D :D okuma yazman olmadığını varsayarak anlatacağım. keye hwid reset attırdığım ilk resimde kanıtlı ve konu zaten onaylanmış. adamlara ticket açıp bilgisayarımı sattım yeni bilgisayarımda kullanmak istiyorum deseydin senden kanıt olarak yeni satın almış olduğun bilgisayarın makbuzunu isterlerdi zaten ve keyini sıfırlarlardı :D

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
:D :D :D :D okuma yazman olmadığını varsayarak anlatacağım. keye hwid reset attırdığım ilk resimde kanıtlı ve konu zaten onaylanmış. adamlara ticket açıp bilgisayarımı sattım yeni bilgisayarımda kullanmak istiyorum deseydin senden kanıt olarak yeni satın almış olduğun bilgisayarın makbuzunu isterlerdi zaten ve keyini sıfırlarlardı :D
Fotoda gözüken görüntü key sıfırlama. Hwid sıfırlama değil woofer kullananlar bilir. Aynen böyle ticket attım zaten hocam sen ne anlatıyosun okumadın mı yazdığımı? Ve bana verdikleri cevap bu şekilde size neden yapsınlar böyle bişeyi woofer pronuz olsaydı yararlanabılırdınız bu hızmetten dedıler. Sizde woofer pro satmadığınıza göre dolandırıcısınız

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Fotoda gözüken görüntü key sıfırlama. Hwid sıfırlama değil woofer kullananlar bilir. Aynen böyle ticket attım zaten hocam sen ne anlatıyosun okumadın mı yazdığımı? Ve bana verdikleri cevap bu şekilde size neden yapsınlar böyle bişeyi woofer pronuz olsaydı yararlanabılırdınız bu hızmetten dedıler. Sizde woofer pro satmadığınıza göre dolandırıcısınız
markopasa adlı üye haklı, kendi sitelerinde de zaten belirtiyor woofer pro olmadığı sürece başka bir bilgisayara geçiremezsiniz her bilgisayar için yeni bir woofer almanız gerekir. ayrıca 25 dolara satıyorsunuz sitede zaten kriptoyla öderseniz 25 dolara geliyor. almayı düşünen arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun