Onaylı Üye
valorantda bü u oyunu oynamak için sistemi yeniden başlatman lazım sorununu alıyorum çözümü bilen varmı 5 6 kere yenidenbaşlattım gitmmiyo
vanguard ı sil yeniden yükle kankavalorantda bü u oyunu oynamak için sistemi yeniden başlatman lazım sorununu alıyorum çözümü bilen varmı 5 6 kere yenidenbaşlattım gitmmiyo
hcam görev yöneticisnden kapa tekrar acvalorantda bü u oyunu oynamak için sistemi yeniden başlatman lazım sorununu alıyorum çözümü bilen varmı 5 6 kere yenidenbaşlattım gitmmiyo
vanguardı nası siliyozvanguard ı sil yeniden yükle kanka
Başlangıç arama yerine program ekle veya kaldır yaz, orada bilgisayarda ki tüm programlar gözükür. Vanguardı seç ve kaldır sonra tekrar valorant a gir, girdiğinde vanguardı indirmeni isticek sonra tekrar indirvanguardı nası siliyoz
lan bende vanguard yokBaşlangıç arama yerine program ekle veya kaldır yaz, orada bilgisayarda ki tüm programlar gözükür. Vanguardı seç ve kaldır sonra tekrar valorant a gir, girdiğinde vanguardı indirmeni isticek sonra tekrar indir
Hocam program kaldırdan valorantı tekrar kaldırın komple ve oyunu tekrar baştan yükleyin hiçbir şeyine müdahale etmeyin yükllerken düzelecektir büyük ihtimallelan bende vanguard yok
Bilgisayarında vanguard yok veya up date konturolü yapvalorantda bü u oyunu oynamak için sistemi yeniden başlatman lazım sorununu alıyorum çözümü bilen varmı 5 6 kere yenidenbaşlattım gitmmiyo
Vanguardı silip valorantı açın kendisi otomatik olarak vanguardı yükleyecek. Sonrasında bilgisayarınızı yeniden başlatın sorununuz çözülecektir.valorantda bü u oyunu oynamak için sistemi yeniden başlatman lazım sorununu alıyorum çözümü bilen varmı 5 6 kere yenidenbaşlattım gitmmiyo