Çözüldü Valorant sistemi yeniden başlat hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
valorantda bü u oyunu oynamak için sistemi yeniden başlatman lazım sorununu alıyorum çözümü bilen varmı 5 6 kere yenidenbaşlattım gitmmiyo

Çözüm
Yukarıda ki arkadaşlarımızın dedikleri işe yaramadıysa
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
programını indirip valorant'ı komple kalıntılarına kadar silip tekrar yüklemeyi deneyin.

Dediklerimi yaparsan sorun çözülecektir. Vanguard ile alakası olması muhtemel bir olasılık.
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Vanguard ile ilgili sorun çıkartıyor olabilir, valorantı silip yükleyebilirsin ya da uyumluluk farklılıklarını deneyebilirsin.

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Güncellemelerinizi son sürüm yapmanızı öneririm Vanguard desteğini kaldıracak diye duymuştum ondanda olabilir bir diğer konuya gelirsek.
Uygulamalar/Özeliikler kısmına girerek Riot Vanguard'ı kaldırın bilgisayarı yeniden başlatın ve Valorantı açın Vanguardı otomatik yükleyecek sonrasında tekrar yeniden başlatın ve sorununuz çözülecektir.
İyi forumlar dilerim.

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
valorantda bü u oyunu oynamak için sistemi yeniden başlatman lazım sorununu alıyorum çözümü bilen varmı 5 6 kere yenidenbaşlattım gitmmiyo
Vanguardı silip valorantı açın kendisi otomatik olarak vanguardı yükleyecek. Sonrasında bilgisayarınızı yeniden başlatın sorununuz çözülecektir.
Çözülmez ise dönüş sağlayın lütfen.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yukarıda ki arkadaşlarımızın dedikleri işe yaramadıysa
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
programını indirip valorant'ı komple kalıntılarına kadar silip tekrar yüklemeyi deneyin.

Dediklerimi yaparsan sorun çözülecektir. Vanguard ile alakası olması muhtemel bir olasılık.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...