demir1den çıkamadım smurfler yüzünden bir ara şimdi ben smurflüyorumKendinizi geliştirip karşı takımdaki smurf siz olabilirsiniz ben de valorantı kötü oynuyordum karşıya oyunu çok iyi oynayan smurfler geliyordu ben de o maçtan sonra hırslandım ve kendimi geliştirmeye çalıştım immo 2 126 rr'ye kadar çıktım şimdi maçlarda karşı takımdaki smurf ben oldum bu olay böyle inception gibi illa benim smurf olarak girdiğim maçlarda hırslanıp benim kadar iyi olup smurf açıcaklar olucaktır çünkü neredeyse her maçta 1-2 smurf oluyor riotun bu olaya müdehale etmesini bekliyorum o zamana kadar ben de smurf kasıp zevkimi alacağım.
Hep öyle oluyor zatendemir1den çıkamadım smurfler yüzünden bir ara şimdi ben smurflüyorum
Tamamen sana katılıyorum bence csgo seçkin hesap tarzı bir olay olabilirsmurflere acilen çözüm getirilmeli
öyle bir şey olursa oyunu oynayan insan azalır en iyisi sen smurf oynasan bile main hesabındaki ranklarla eşleşmen lazımTamamen sana katılıyorum bence csgo seçkin hesap tarzı bir olay olabilir
Her maç banko 2 smurfumüz var kanserrrr resmen kanserrrr
Onda da internet kafede oynayanlar ya da kardeşine hesap açanlar için sıkıntıöyle bir şey olursa oyunu oynayan insan azalır en iyisi sen smurf oynasan bile main hesabındaki ranklarla eşleşmen lazım
internet kafedeki bilgisayarları ayırabilirler ama kardeşine hesap açacaksa ona bişey diyemem ama mecbur böyle bişi gelemsi lazımOnda da internet kafede oynayanlar ya da kardeşine hesap açanlar için sıkıntı
aynen öyle maalesefHep öyle oluyor zaten
Oyuna yeni başlarsın
Karşına Smurf gelir kaybedersin
Kendimi geliştirip smurf olup kazanırsın
Sonra kaybeden kişi kendini geliştirip smurf olur böyle sürekli döngü
Bu sisteme ancak seçkin hesap gibi bir sistem getirilirse önüne bir nebze de olsa geçilebilir. Size farklı bir öneri de şöyle sunabilirim. Karşınızda ki kişiye Smurf musun diye sor Evet yanıtını alırsanız smurfum derlerse raporlayabilirsiniz. Smurf hesap kasmak yasak diye biliyorum.
olmayan var mı yaKendinizi geliştirip karşı takımdaki smurf siz olabilirsiniz ben de valorantı kötü oynuyordum karşıya oyunu çok iyi oynayan smurfler geliyordu ben de o maçtan sonra hırslandım ve kendimi geliştirmeye çalıştım immo 2 126 rr'ye kadar çıktım şimdi maçlarda karşı takımdaki smurf ben oldum bu olay böyle inception gibi illa benim smurf olarak girdiğim maçlarda hırslanıp benim kadar iyi olup smurf açıcaklar olucaktır çünkü neredeyse her maçta 1-2 smurf oluyor riotun bu olaya müdehale etmesini bekliyorum o zamana kadar ben de smurf kasıp zevkimi alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?