Üye
yaklaşık 7-8 adet spoofer kullandım hocam, hepsinde her şey değişti sadece bios uuid değişmediAlternatifleri varsa onları kullanmayı dene, bazı spooferlar bozuk olabiliyor. UUID changer gibi.
Free spooferlarla bi b*k olmaz knkyaklaşık 7-8 adet spoofer kullandım hocam, hepsinde her şey değişti sadece bios uuid değişmedibi sorun var sanırım ama nerde :d
Bios üzerinden bir ayar vardı adını unuttum yanlış hatırlamıyorsam boot managerdi o açıkmı hocamyaklaşık 7-8 adet spoofer kullandım hocam, hepsinde her şey değişti sadece bios uuid değişmedibi sorun var sanırım ama nerde :d
Free spoofer ile Hwid banımı kaldırdım valoda şuan fixli 2 gün önce kaldırdım kenkFree spooferlarla bi b*k olmaz knk
woofer de denedim hocam, tickette cevap vermemeye başladılar artık (sanırım sorunu bilmiyorlardı) iade ettimFree spooferlarla bi b*k olmaz knk
hiç bilmiyorum hocam hemen bakayımBios üzerinden bir ayar vardı adını unuttum yanlış hatırlamıyorsam boot managerdi o açıkmı hocam
Post automatically merged:
Free spoofer ile Hwid banımı kaldırdım valoda şuan fixli 2 gün önce kaldırdım kenk
Boot manager kapalıysa onu aç yoksa olmazwoofer de denedim hocam, tickette cevap vermemeye başladılar artık (sanırım sorunu bilmiyorlardı) iade ettim
Post automatically merged:
hiç bilmiyorum hocam hemen bakayım
hocam biosu kontrol ettim ama boot menager diye bir bölüm bulamadım bu arada pc uefi desteklemiyor alakası var mı bilmiyorum fakat bundan dolayı olabilir mi?Boot manager kapalıysa onu aç yoksa olmaz
Uefi desteklemiyorsa hiç bir spoofer çalışmaz paralılar bile direk anakart ile alakalı ohocam biosu kontrol ettim ama boot menager diye bir bölüm bulamadım bu arada pc uefi desteklemiyor alakası var mı bilmiyorum fakat bundan dolayı olabilir mi?
yeni anakart alacaksın diyorsun yaniUefi desteklemiyorsa hiç bir spoofer çalışmaz paralılar bile direk anakart ile alakalı o
https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-ban-kaldirma-bypass-yontemi.209035/ buraya bir bak derim ellerinden öperim.Selamın aleyküm arkadaşlar hayırlı akşamlarınız olsun, yaklaşık bir haftadır spoof atmakla uğraşıyorum ve neredeyse piyasadaki bütün spooferları denedim.
Spoof attıktan sonra her şey değişiyor bios serial number, mac adress, machine name, public ip adress, volume id ws fakat sadece bios UUİD de ğiş mi yor. hiç bir spooferda bu değişmedi, hepsi değişti fakat bu değişmedi arkadaşlar sorun nedir bilen varmı kafayı yemek üzereyim :d
eğer kaliteli bir spoofer yoksa değişmemesi normal ama eğer elinde sağlam bir spoofer varsa ve hala değişmiyorsa anakartla ilgilidirSelamın aleyküm arkadaşlar hayırlı akşamlarınız olsun, yaklaşık bir haftadır spoof atmakla uğraşıyorum ve neredeyse piyasadaki bütün spooferları denedim.
Spoof attıktan sonra her şey değişiyor bios serial number, mac adress, machine name, public ip adress, volume id ws fakat sadece bios UUİD de ğiş mi yor. hiç bir spooferda bu değişmedi, hepsi değişti fakat bu değişmedi arkadaşlar sorun nedir bilen varmı kafayı yemek üzereyim :d
yoo 3 ay bekleyeni anakart alacaksın diyorsun yani
ami bios ise değiştiremezsin paralı methodlar var onları denemen lazım
güzel bu link işime yarar ilerdeHocam spoofer kullanmana gerek yok ben canım istedim mi ban yiyorum (kalıcı anakart banı) sonra bios üreticilerinin yaptığı bedava programı açıp bios ve anakart uuid sini değiştiryorum. Hatta memoryhackers ta bu program paylaşılmıştı. Burdan bulabilirsin https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-ban-kaldirma-bypass-yontemi.209035/
Hocam
https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-ban-kaldirma-bypass-yontemi.209035/ buraya bir bak derim ellerinden öperim.
Dostum Biosun Insyde Bios İse Banını Kaldırmanın Yolu Yoktur Sorunu Spoofer Da Arama Başlata dxdiag Yazıp Bios Kısmını Kontrol Et Yazının En Başında Insyde Yazıyorsa Kaldıramazsın Zaten Benim Bilgisayarım Da İnsyde Biosa Sahip Oradan Biliyorumhocam biosu kontrol ettim ama boot menager diye bir bölüm bulamadım bu arada pc uefi desteklemiyor alakası var mı bilmiyorum fakat bundan dolayı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?