- Konuyu başlatan
-
Bir yerde yanlış yapmışsınız delaylı ban yemişsiniz.Fakat bu spooferda öyle birşey olmazbenimde gigabyte daha önce amidewin teknigi ile acmıstım fakat 3-4 maç sonra tekrar yedim bunda da aynı mı ?
Bu bir hile değil spoofer.Hardware id banınızı kaldırmaya işe yarar.ban süresi nedir kaç ay içinde ban yeriz
Tamamdır teşekkür ederimBir yerde yanlış yapmışsınız delaylı ban yemişsiniz.Fakat bu spooferda öyle birşey olmaz
Rica ederim ana kartınız neydi çalışıyorsa yazarsanız sevinirim.Tamamdır teşekkür ederim
Asus için deneyen arkadaşım var.Onun ana kartında hwid ban kalktı.Deneyebilirsiniz hocam denemekten zarar gelmez.asus içinde geçerlimidir beyler
Rica ederim,iyi oyunlar.çok teşekkür ederim kardeşim
düşürmene gerek yok diye biliyorum yükseltmen ya da düşürmen lazım fark etmiyordostum ben bios update yaptım da şimdi nasıl downgrade yapicam bilgi verir misin
anakartın gigabyte ise kalkarşuan deniyorum ban durumum kalkacak mı yapacak arkadaşlara ona göre bilgi vereceğim
anakartım biostaranakartın gigabyte ise kalkar
o nasıl oluyor öyle bir marka varmıydıanakartım biostar
Anakartım giga b450m suan valoyu kuruyorum sonucu yazarımRica ederim ana kartınız neydi çalışıyorsa yazarsanız sevinirim.
evet dostum bakabilirsin internetten biostar b450mho nasıl oluyor öyle bir marka varmıydı
benımkıde gıgabyte b450m s2h amidewin yapıyom kalkıyor bu çalışmazsa deneAnakartım giga b450m suan valoyu kuruyorum sonucu yazarım(
amidewin ne oluyor kanka pek bir bilgim yokta bana açıklar mısın rica etsem ?benımkıde gıgabyte b450m s2h amidewin yapıyom kalkıyor bu çalışmazsa dene
Aynı ana kart bende var sıkıntısız çalışıyor.Yazdığım uygulamaları yaparsanız sorunsuz çalışır.Anakartım giga b450m suan valoyu kuruyorum sonucu yazarım
tamamdır dostum teşekkür ederimmm ve sana bir sorum daha var diyelim ki update yaptım ve tekrar ban yedim tekrar donwgrade yapip onda da ban yesem sonra tekrar en güncel sürüme güncellesem yine kalkar mı ban ?Aynı ana kart bende var sıkıntısız çalışıyor.Yazdığım uygulamaları yaparsanız sorunsuz çalışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?