- Konuyu başlatan
-
Evet kalkar.Rica ederim iyi oyunlar.tamamdır dostum teşekkür ederimmm ve sana bir sorum daha var diyelim ki update yaptım ve tekrar ban yedim tekrar donwgrade yapip onda da ban yesem sonra tekrar en güncel sürüme güncellesem yine kalkar mı ban ?
Özelliklerine baktımda msi ile aynı gibi gibio nasıl oluyor öyle bir marka varmıydı
forumda vardı konusu bekle atıyoruım hemenamidewin ne oluyor kanka pek bir bilgim yokta bana açıklar mısın rica etsem ?
https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-spoofer.226527/forumda vardı konusu bekle atıyoruım hemen
Konumdaki spoofer sende çalışıyormu ana kartında
bu senin attığın spoofer amidewin yapıyor mu oto yoksa başka bir method mu ?Konumdaki spoofer sende çalışıyormu ana kartında
Tüm logları mac adress vs. bütün herşeyi kendi oto yapıyor.bu senin attığın spoofer amidewin yapıyor mu oto yoksa başka bir method mu ?
Bazı spooferlar oluyorda oto amidewin mac adress chance atıp volume id change atıyor regedit kayıtlarını değiştiriyor bunları oto yapıyor o programlar daha kullanışlı oluyor manuel amidewin yapmaktansaTüm logları mac adress vs. bütün herşeyi kendi oto yapıyor.
Amidewinle uğraşcagına spoofla otomatikmen hiç uğraşmazsın.Bazı spooferlar oluyorda oto amidewin mac adress chance atıp volume id change atıyor regedit kayıtlarını değiştiriyor bunları oto yapıyor o programlar daha kullanışlı oluyor manuel amidewin yapmaktansa
Tekrar formata gerek yok deneyin olmazsa format atınkanka ben pc yi 3 gün önce formatladım şimdi bu anlattıklarını yapsam olurmu yoksa tekrar bi format atmammı lazım
Rica ederim iyi oyunlar hocamHocam yazdığınız için ellerinize sağlık iyi günler
Rica ederim iyi oyunlarKanka bende hwid ban yemiştim bırakmayı düşünüyordum ama şimdi tekrardan sarayım oyuna teşekkürler
Zararsız onlar admin onayından geçti rahatlıkla kullanabilirsinizHocam virüstotaldaki bilgi doğrumu gelmesin virüs
We wish you good games, my friend.thanks alot for this <3
Çalışmadığı ana kart görmedim şuan deniyelenlerden sende dene bence şansını.bende asrock anakart var Woofer satın almıştım fakat o bile kaldırmadı benim banımı boşa para verdik anlayacağın bu işe yarar mı acaba ?
dosya kabarık be reisSelam bulduğum ve bende çalışan bir spooferi forumda paylaşmak istedim hwid ban yiyenler için ilaç gibi gelir umarım bende çalıştığı gibi herkeste çalışır anakartım GİGABYTE bu arada
Öncelikle bilgisayara temiz bir format atıyorsunuz.
Sonrasında bios update/downgrade yapıyorsunuz
Ardından verdiğim linkten spooferi indirip exelerden sıra sıra işlemleri yapıyorsunuz
Bu kadardı iyi oyunlar <3
SPOOFER EAC KORUMASINDADA ÇALIŞIYOR BAŞKA OYUNLAR İÇİNDE DENEYEBİLİRSİNİZ!!
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
VİRUSTOTAL:
ENGLİSH VERSIONS
Hi, I wanted to share a spoofer on the forum that I found and worked for me, it's like a medicine for those who eat hwid ban, I hope it works for everyone as it works for me, my motherboard is GIGABYTE by the way.
First of all, you format the computer cleanly.
Then you do bios update/downgrade
Then you download the spoofer from the link I gave and you do the operations one by one from the exe's.
That's it, good game
WORKS WITH SPOOFER EAC PROTECTION. YOU CAN TRY IN OTHER GAMES!!
VİRUSTOTAL:
Adminler test etti temiz spoofer.dosya kabarık be reis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?