hocam suan hwid yedim o sürüme geçer isem donanım banı kalkar mı acaba ?Evet hawid ban yemezsin ama hesap bani yersin sadece
O sürüme geç bios update yap geçer galiba öyle diye düşünüyorumhocam suan hwid yedim o sürüme geçer isem donanım banı kalkar mı acaba ?
Hocam yapan arkadaşlara sorabilir misin benim yerime çok dosyalarım varda boşu boşuna geçmeyeyim.O sürüme geç bios update yap geçer galiba öyle diye düşünüyorum
Forumda yapanlar var soru cevap dan konu açıp sorabilirsin ya da dc den yazabilirsin cevap chatten sorabilirsin.Hocam yapan arkadaşlara sorabilir misin benim yerime çok dosyalarım varda boşu boşuna geçmeyeyim.
Her hangi bir oyundan cihaz bani yersen onu kaldırmaya yarıyor.spoofer ney kanka merak ettim
Hayır hocam oynarken o sürümü kullanıp ban yerseniz yeni hesap açabilirsiniz fakat şimdi geçmenizin pek de bir anlamı yok, dediğim gibi spoofer işlemlerini bilmiyorum banım kalksın diye 20 sterlin vereceğime gider başka bir oyun oynarım o oyunun kaliteli hilesinin 6 aylık keyini alırım bana kalırsa vereceğiniz paraya değmez zaten 4 ya da 6 ay da kalkacak ban sanırımhocam suan hwid yedim o sürüme geçer isem donanım banı kalkar mı acaba ?
Ben masaüstü bilgisayarımda kullandım sorun çıkmadı qma laptopda ne olur bilemiyorumDostlar güncel olarak spoofer kullanan var mı ? Monster bilgisayarım var bu gün hwid ban yedim,spoofer kullanan arkadaşlar veya hwid kaldırabilecek dostlarım var ise yardımcı olsunlar. Hwid nasıl kaldırabilirim ? Paralı hwidler güvenilir mi ?