- Yasaklandı
-
Banlı Üye
bios güncellendiginde pcde birşey siliniyor mu ? Herhangi bir değişiklik,performans düşüş-artış oluyor mu usta? Bilmediğimden soruyorum.Valorant'ta HWID ban yediğinizde spoofer atmak zorundasınız fakat ben bunu sistemi yeniden yüklemeden yapmanın yolunu yeni keşfettim, BIOS'unuzun sürümünü güncellemek. Tek yapacağınız bu, anakartınız neyse onun en son sürümüne güncelleyin ve spoofer görevi görüyor. Çok yararlı.
5 kere yedim hepsinde işe yaradıher zaman olmuyor o taktik kanka güzel konu ama bazen spoofer da istiyor
birşey silinmiyor sadece bios ayarların gidiyorbios güncellendiginde pcde birşey siliniyor mu ? Herhangi bir değişiklik,performans düşüş-artış oluyor mu usta? Bilmediğimden soruyorum.
bunu kaydediyorum eywValorant'ta HWID ban yediğinizde spoofer atmak zorundasınız fakat ben bunu sistemi yeniden yüklemeden yapmanın yolunu yeni keşfettim, BIOS'unuzun sürümünü güncellemek. Tek yapacağınız bu, anakartınız neyse onun en son sürümüne güncelleyin ve spoofer görevi görüyor. Çok yararlı.
rica ederimbunu kaydediyorum eyw
arkadaşlarımın hepsinde işe yaradı bilgisayara özel işe yarama durumu yokkonu yazarından başka deneyipte olan varmı ?
böyle birşey olacagını sanmıyorumkonu yazarından başka deneyipte olan varmı ?
ya hocam şundan korkuyorum hwid ban varken oyuna giriş yaptım ve 23 ekimde açılacak banım 2 ocak 2023 e ertelendi denerim bi 3 ay daha ban yemek istemiyorum o yüzden sordumarkadaşlarımın hepsinde işe yaradı bilgisayara özel işe yarama durumu yok
hayır anakarta atılan bir banhwid ban direk ip ban mı oluyor
ip ban yok valoranttahwid ban direk ip ban mı oluyor
2. yiyişin bidaha 3 ay olmuyor diye biliyorum 6 aya cıkıyor diye biliyorum amaya hocam şundan korkuyorum hwid ban varken oyuna giriş yaptım ve 23 ekimde açılacak banım 2 ocak 2023 e ertelendi denerim bi 3 ay daha ban yemek istemiyorum o yüzden sordum
bu yöntem ile olmadı mıçok denedim ama kaldıramadım
teşekkürlerhayır anakarta atılan bir ban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?