Üye
Parasız nadir var soyleyim baştanBanada spoofer lazım paralı parasız çalışssın yeter.
anakartın msi ise yardımcı olabilirimvalorant da bi tane hile buldum onu deneyeceğim onu denemeden önce 3 ay ban yersem ne olacağını düşünüyorum o yüzden spoofer lazım varsa bi bilgisi anlatabilirmi program linki atıp
knk bu arkadaş ücretli mi yapıyor yoksa methodları vs söylüyor veya veriyor mu free ?
Sana anlatıyor yani eğer konulara hakim değilsen telefondan dc bağlanırsın resimlerle kademe kademe sana anlatır. Kaldırır banını zaten sen yaptıkça öğrenir kendin yapmış olursun artıkknk bu arkadaş ücretli mi yapıyor yoksa methodları vs söylüyor veya veriyor mu free ?
Ücretsiz yapıyor methodları söyleyip adım adım yardım ediyor banın kalkmazsa ücretli spoofer öneriyor sen de tarifine göre yapıyosun belki ona da bi teşekkür baabında gönlünden bir şey koparsa o da ban yemiştir mesela spoofer full-life ise ona da kullandırırsın onun da banı açılmış olur misal. Aranızdaki insani duygu ve sohbete bağlı kankacımknk bu arkadaş ücretli mi yapıyor yoksa methodları vs söylüyor veya veriyor mu free ?
anakart modeline nerden bakılıyor bi fikrim yok ama büyük ihtimal msı değilanakartın msi ise yardımcı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?