12 Şub 2022 #1 Xeury Süper Üye Katılım 21 Eyl 2020 Mesajlar 646 Çözümler 4 Tepki puanı 43 Ödüller 5 Sosyal 5 HİZMET YILI Valorant SVM açtıktan sonra Van 7 vermesi yani çok ilginç geldi bana nasıl düzeltebilirim Bu arada Riot Cliente girdiğimde Timeout yiyorum arada bi açılıyor o zamanda van 7 yiyorum
Valorant SVM açtıktan sonra Van 7 vermesi yani çok ilginç geldi bana nasıl düzeltebilirim Bu arada Riot Cliente girdiğimde Timeout yiyorum arada bi açılıyor o zamanda van 7 yiyorum
Çözüm ezqimoss 12 Şub 2022 oyun bakımda şuanda bende rekabet macından sonra öyle oldu van 7 van 38 öyle hatalar ile karsılastım oyuzden bakımda yarın Düzeltirler
oyun bakımda şuanda bende rekabet macından sonra öyle oldu van 7 van 38 öyle hatalar ile karsılastım oyuzden bakımda yarın Düzeltirler
12 Şub 2022 #2 ezqimoss İnsta ♥ @betülermis34♥ Süper Üye Katılım 12 Eyl 2020 Mesajlar 768 Çözümler 11 Tepki puanı 56 Ödüller 6 Yaş 28 Sosyal 5 HİZMET YILI oyun bakımda şuanda bende rekabet macından sonra öyle oldu van 7 van 38 öyle hatalar ile karsılastım oyuzden bakımda yarın Düzeltirler Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
oyun bakımda şuanda bende rekabet macından sonra öyle oldu van 7 van 38 öyle hatalar ile karsılastım oyuzden bakımda yarın Düzeltirler