Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Hileli takım arkadaşı aramak için hileyi kullanabiliyor olmanız gerek diye biliyorum ?
kral istek gelmediEkledim Kabul Edermisin
Hileliyim oyun nickini özele attim ekle oynayalımDc adı : Kadir [23] 3747
rank : bronz 2
sunucu : İstanbul
Hİleli Takım Arkadaşı
Sesli İletişim Kura bilen
kanka hileyi sen kullanamiyosan hileli takim arkadasi aramak icin konu acamazsinDc adı : Kadir [23] 3747
rank : bronz 2
sunucu : İstanbul
Hİleli Takım Arkadaşı
Sesli İletişim Kura bilen
farkındayim ama kullanan arkadaşım var onunla oynuycaz sadece 2 ve ya 3 kişi olursak daha iyi olur diye konu açtım ve arkadaşım zaten burda süper üye oldu için beraber daha iyi oynarız diye takım aramaya girdiiimkanka hileyi sen kullanamiyosan hileli takim arkadasi aramak icin konu acamazsin
arkadasin yazsin senin konun silinir zaten admin gordugundefarkındayim ama kullanan arkadaşım var onunla oynuycaz sadece 2 ve ya 3 kişi olursak daha iyi olur diye konu açtım ve arkadaşım zaten burda süper üye oldu için beraber daha iyi oynarız diye takım aramaya girdiiim
Benide ekleyin bumster#0028CEO Kayra#4507 Ekliyebilirsin, DC adresin çıkmadı.
kral olursun sen az kaldı ya ben önemli olan 5 yıldır burda olmam ama yorumlarda çok geride kalmam bana koyduSüper üye olunca eklerim daha hileye erişimim yok ama az kaldı
ekle kardeşimbumster#0028
Yazıyorum adın çıkmıyor, Discordda.kral olursun sen az kaldı ya ben önemli olan 5 yıldır burda olmam ama yorumlarda çok geride kalmam bana koydu
Post automatically merged:
ekle kardeşim
ekledim ben seniYazıyorum adın çıkmıyor, Discordda.
Tamamdır kabul ettim akşama saat 20.00 gibi oynarız.ekledim ben seni
o saatte zor işten anca 11 de çıkıyorum eve gelmem 11:30 buluyor akşamTamamdır kabul ettim akşama saat 20.00 gibi oynarız.
siz ulaşın ben arkanızdan geliyorum ama çok arkadanSenin yolun benden daha fazlaumarım ulaşırsın
Tamam problem yok hocam gece de oynarız DC açık olsun yalnız ulaşayım sana.o saatte zor işten anca 11 de çıkıyorum eve gelmem 11:30 buluyor akşam
Post automatically merged:
siz ulaşın ben arkanızdan geliyorum ama çok arkadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?