Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
kanka daha önceden hwid ban yemiştim ve ücretsiz bir program kullanarak banımı kaldırdım kalırması kolay zaten meğer ip ban yediysen ip nasıl değiştirebilirimÖnceden hileden veya küfür vs. den ban yediysen kalıcı olarak büyük ihtimal ip yemişsin eğer yemedim diyorsan bunu desteğe bildir
ücretsiz bir programla kaldırdım banımıKısaca HWİD yemişsin dostum bu şekil yapar tabikide bende 3 ay HWİD yediğimde Bu şekil yapıyordu oyuna giriyordum daha macın ortalarında bile değilken atıp ban atıyordu yani önceden hile kullanmışsın sana Cihaz Banı atmışlar ve o cihazla her girişinde yasaklıyorlar
Modem res atabilirsinde ip ban yememişde olabilirsin sen bi desteğe ticket açarak görüşkanka daha önceden hwid ban yemiştim ve ücretsiz bir program kullanarak banımı kaldırdım kalırması kolay zaten meğer ip ban yediysen ip nasıl değiştirebilirim
peki ticket atmadan 3 ay beklersem banım 3 ay sonra kalkıyormu?Hocam hwid yemen için sadece 152 hatası alman gerekmiyor. Şuan bilgisayarın hwid banlı açtığın her hesap otomatik banlanacak. Fazla deneme çünkü 3 aylık süren sürekli sıfırlanıyor.
Eğer yine olmassa logitech ghubuda kaldırKanka neden olduğunu buldum memory UI ve cheat engine yi kaldır düzelecek yalnız bak tamamen kaldır 2 side yanlış hatırlamıyorsam cheat engine in dosya konumunda uninstall cheat engine diye dosya var ona tıkla o kaldıracak kendisini MemoryUI ye gelirsek indirilen ler kısmından silmen yeterli olucaktır
sana güvenebilirmiyim kanka olurmu gerçekten emin misin?Kanka neden olduğunu buldum memory UI ve cheat engine yi kaldır düzelecek yalnız bak tamamen kaldır 2 side yanlış hatırlamıyorsam cheat engine in dosya konumunda uninstall cheat engine diye dosya var ona tıkla o kaldıracak kendisini MemoryUI ye gelirsek indirilen ler kısmından silmen yeterli olucaktır
olm olmassa tekrar yüklersin 90 gb lik dosya değil ya altlı üstlü 1 gb liksana güvenebilirmiyim kanka olurmu gerçekten emin misin?
Hayal kırıklığına uğratmak istemem ama memory UI veya Cheat Engine bilgisayarında bulunması risk taşımıyor. Memory Uİ yi vanguard açıkken kullanırken 3. parti yazılımdan ban yersin, vanguard ı kapattıktan sonra memory UI yi sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.Kanka neden olduğunu buldum memory UI ve cheat engine yi kaldır düzelecek yalnız bak tamamen kaldır 2 side yanlış hatırlamıyorsam cheat engine in dosya konumunda uninstall cheat engine diye dosya var ona tıkla o kaldıracak kendisini MemoryUI ye gelirsek indirilen ler kısmından silmen yeterli olucaktır
Eğer sınırsız olarak ban yemediysen 3 ay sonra desteğe ticket atıp dene. 1 hafta civarı zaman aşımı olabiliyor.ücretsiz bir programla kaldırdım banımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?