Süper Üye
bunu yapıyorum zaten hocam. başka bir tavsiyeniz var mıdır yoksa bu tek başına yeterli olur mu ?Windows + r bas %temp% yaz entere tıkla ordaki herşeyi sil
Hocam içim rahat olamıyor ancak Format atmakta istemiyorum. %temp% ' i silsem yeterli olur mu sizce ? eski kullandığım hilelerin dosyaları duruyorsa sorun çıkarmaz değil mi ?Dostum crackli oyunlardan ban yemezsin asla. İçim rahat olsun diyorsan temiz bir format at, valorantı kur başla oyna. Diğer oyunların hilelerini de kullandıktan sonra silerek valoranta gir. Başka oyunda hile kullandıysan PC'yi yeniden başlat öyle valorant oyna.
Sadece o yeterli olacağını sanmıyorum ama büyük ölçüde seni korur.Hocam içim rahat olamıyor ancak Format atmakta istemiyorum. %temp% ' i silsem yeterli olur mu sizce ? eski kullandığım hilelerin dosyaları duruyorsa sorun çıkarmaz değil mi ?
Ben bu kadar biliyorum hocam discord da herhangi bir yetkililere yazarsan cevap verebilirlerbunu yapıyorum zaten hocam. başka bir tavsiyeniz var mıdır yoksa bu tek başına yeterli olur mu ?
Teşekkürler hocam. başka tavsiyesi olanlar olursa yoruma açığım , bilgiye açımSadece o yeterli olacağını sanmıyorum ama büyük ölçüde seni korur.
Teşekkürler hocamBen bu kadar biliyorum hocam discord da herhangi bir yetkililere yazarsan cevap verebilirler
Teşekkürler hocam. Yine başka tavsiyeleriniz varsa alırımtemp /%temp% / prefetch / recent / Windows+R tuşuna basarak bu klasördekileri sil bu klasörün içindekileri silersen korumaya yararı olur
hocam önüne geçmek için tavsiyeniz var mı ?bazen crackli oyun varken bile ban atıyor vanguard ilginç çalışıyo
crackli oyunları silip diğer kalan dosyalarıda temizlemek olurdu her zaman atmıyor ama atan olmuş bende de var ama sildim ban atar diye bikaç tanehocam önüne geçmek için tavsiyeniz var mı ?
nerede olduklarını bilmiyorum ki. sanırım format atacağım yacrackli oyunları silip diğer kalan dosyalarıda temizlemek olurdu her zaman atmıyor ama atan olmuş bende de var ama sildim ban atar diye bikaç tane
en temizi formatlamak evetnerede olduklarını bilmiyorum ki. sanırım format atacağım ya
3 saat değilde format atmak nasıl oluyor onu bilmiyorum.en temiz format olur en azıdan 3 ay beklemek yerine 3 saat oyunu indirirsin
direkt windowstanda sıfırlayabilirsin ama format istiyorsan USB'ye windows kurman lazım internette bua dair birçok video var3 saat değilde format atmak nasıl oluyor onu bilmiyorum.
Ve Format ne kadar sürüyor
hocam format istiyorumda hangisini yapacağım anlamadım kafam karıştı. usb ne için lazım ??direkt windowstanda sıfırlayabilirsin ama format istiyorsan USB'ye windows kurman lazım internette bua dair birçok video var
format usbsi hazırlama yazınca youtubeda benzer bir çok video varhocam format istiyorumda hangisini yapacağım anlamadım kafam karıştı. usb ne için lazım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?