yok o tam olarak öyle bir şey değil tpm kimliği vardır değişmiyordur log falan sanmıyorum ama temp spooferlar biraz götürebilir seni pahalı oluyorlarreis bu tpm log falan mı tutuyor log tutuyorsa illa sıfırlama methodu vardır yani
hocam her şeyi yapıyorumda tpm 2.0 hatası veriyor ban yiyorum açıncada windows 10 1909 iso kursam bypasslamış olur muyum birisi öyle yazmıştı dayok o tam olarak öyle bir şey değil tpm kimliği vardır değişmiyordur log falan sanmıyorum ama temp spooferlar biraz götürebilir seni pahalı oluyorlar
win10 da tpm açmanıza gerek yok. win11 ile gelmiş bir özellik o. win10da öyle bir şey yok. şhocam her şeyi yapıyorumda tpm 2.0 hatası veriyor ban yiyorum açıncada windows 10 1909 iso kursam bypasslamış olur muyum birisi öyle yazmıştı da
win10dayım ginede oluyorwin10 da tpm açmanıza gerek yok. win11 ile gelmiş bir özellik o. win10da öyle bir şey yok. ş
amacım açmak değil düzgün okur musun?biostan yapılıyor
Valla nasıl bir bilgisayarın var bilmiyorum biz daha yeni formatladık arkadaşla hile kullandığımız için tpmfalan kapalı win10 kullanıyoruz sıkıntı olmuyor.win10dayım ginede oluyor
amacım açmak değil düzgün okur musun?
dc gelebilir misin?Valla nasıl bir bilgisayarın var bilmiyorum biz daha yeni formatladık arkadaşla hile kullandığımız için tpmfalan kapalı win10 kullanıyoruz sıkıntı olmuyor.
- w10 bilgisayarımbendede aynı sorun vardı win11 le alakalı bir sorun win 10a çekip format attım sorunsuz oynuyorum şuan
adam gibi yaparsan yemessineninde sonunda ban
sebebi ban yememiş olman. şuan ban yediğin gibi flagleneceksin ve artık tpm isteyecek windows 10 daben windows 10 da kullanıyorum tpm ve secure boot kapalı şekilde oynuyorum bir sıkıntı yok.
bios patch gibi şeylerle de uğraşmadım.
Yakında konu paylaşacağımbios patch yapıcaksın diyon gerisinde bişey yok adam nerden bilicek nasıl yapıcağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?