Uzman Üye
dostum profilimde konum var discorduma gel yardımcı olayımtpmyi açtım sadece şimdi secure boot diyor enabledde ama yinede hata veriyor neden
tek te açılmıyor secure, f10 yaptıktan sonra tekrar gir biosa kontrol et sonra tekrar f10 de çık, muhtemelen olmuş olur, bu arada banın varsa tpm den tekrar yersintpmyi açtım sadece şimdi secure boot diyor enabledde ama yinede hata veriyor neden
geliyimdostum profilimde konum var discorduma gel yardımcı olayım
5 6 kere denedim açık gözüküyor ama hatayı yine alıyorum banım falan yok yatek te açılmıyor secure, f10 yaptıktan sonra tekrar gir biosa kontrol et sonra tekrar f10 de çık, muhtemelen olmuş olur, bu arada banın varsa tpm den tekrar yersin
kanka seninki değişik desteklenmiyor falan diyor biosla ilgili duruyor kurcalicaksan dikkat et sistemi kitleyebilirsingeliyim
5 6 kere denedim açık gözüküyor ama hatayı yine alıyorum banım falan yok ya
Ekli dosyayı görüntüle 100219
tpmyi açtım ama bunda tpm.msc de desteklenmiyor diyor
tpmde açık secure bootda açık ama hala daha hatayı almaya devam ediyorum tpm hatası gitti sadece secure boot hatası devam ediyor işletim sistemim win 10dediğimi yaptyın mı ?
tamam söyledim sana biosa gir açık olup olmadığını kontrol et muhtemelen açıktır tekrar F10 yap çık sistem bilgisinden de kontrol ettpmde açık secure bootda açık ama hala daha hatayı almaya devam ediyorum tpm hatası gitti sadece secure boot hatası devam ediyor işletim sistemim win 10
kanka hepsini aç kapa eğer yinede olmadıysa yaz araştırmamız lazım zamanında banada oldu biostan 1 2 kere aç kapa yaptım res attım pc ye oldutpmde açık secure bootda açık ama hala daha hatayı almaya devam ediyorum tpm hatası gitti sadece secure boot hatası devam ediyor işletim sistemim win 10
dostum zaten bugda kalıyo anlattığım çocuğa yapmamışkanka hepsini aç kapa eğer yinede olmadıysa yaz araştırmamız lazım zamanında banada oldu biostan 1 2 kere aç kapa yaptım res attım pc ye oldu
Sen hiç rapor edildin mi güzel kardeşimGuzelmıs Usta Eyw Guzel guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?