Valorant trigger bot varmı ? (SAFE) ahklar ban atarmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ücretsiz şekilde bulduğun hilelerden ban yiyeceğini düşünüyorum, paralı alman gerekç.

daha ateş bulunmadı
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ahklar eskiden atmıyodu ama son zamanlarda atıyormuş galiba herkes öyle diyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
sana basitçe anlatalım ücretli bir a ürünü var ve ücreti 200tl, ücretli b ürünü var 20tl, ücretsiz c ürünü var
bunlara bakarsan a ürününü alan insanların sayısı çok fazla olmayacaktır çünkü hem paralı hem de yüksek bir fiyatı var yani dedect olması zor
b ürününü alan insanların sayısı yine fazla olamayacaktır çünkü yine ücretli bir ürün ama a ürününe göre daha ucuz olduğu için daha fazla insan bu ürünü alır ve daha hızlı dedect olur
c ürünü yani bedava olan ürün ise ipini koparan 8 yaşından tut 60 yaşına kadar herkesin elini kolunu sallayabilerek erişebileceği bir ürün ve bunu herkes kullanırsa dedect olmaması düşünülemez bile
kısacası ücretsiz banlatmayan hile olur ama 1 gün oynarsın 2. güne ya kullanamazsın yada ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
sana basitçe anlatalım ücretli bir a ürünü var ve ücreti 200tl, ücretli b ürünü var 20tl, ücretsiz c ürünü var
bunlara bakarsan a ürününü alan insanların sayısı çok fazla olmayacaktır çünkü hem paralı hem de yüksek bir fiyatı var yani dedect olması zor
b ürününü alan insanların sayısı yine fazla olamayacaktır çünkü yine ücretli bir ürün ama a ürününe göre daha ucuz olduğu için daha fazla insan bu ürünü alır ve daha hızlı dedect olur
c ürünü yani bedava olan ürün ise ipini koparan 8 yaşından tut 60 yaşına kadar herkesin elini kolunu sallayabilerek erişebileceği bir ürün ve bunu herkes kullanırsa dedect olmaması düşünülemez bile
kısacası ücretsiz banlatmayan hile olur ama 1 gün oynarsın 2. güne ya kullanamazsın yada ban yersin
Eywallah kankam bilgilendirdiğin için

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ücretsiz hilelerin çoğu sıkıntılı, illa bir hafta içinde fixlenir yani paralı alman daha iyi

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Site de mevcutta V3 ahk var ben kullanıyorum v2 den beri ban yemedim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Renge göre otomatik tap atan 0.1 ms li makrolar var ama bazen saçma sapan yerlere de ateş ediyor ve bazen etmiyorlar bedava önermem

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ücretsiz aldıgın bir sey asla karsılıksız degildir dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çok zor be dostum sanmıyorum yani ücretsiz ve bansız olacağını :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...