Anyways
Süper Üye
I think you have to turn on autohotkey when you enter the gamehow can i inject game ?
Valorant "windowed/fullscreen" şeklinde pencereli modda açılmalıtürkçe açıklıyabilen bana açıklıyabilirmi anlamadım.
raw ne oluyor acaba? birde hold_key diyorya o f2 oluyor dogrumucan you add more information for injection please because there's lots for members that doesn't understand how to do it
Post automatically merged:
Valorant "windowed/fullscreen" şeklinde pencereli modda açılmalı
RAW açıksa eğer onu kapatmalısınız
Normalde rakip rengini sarı yapmalısınız hilenin kullanılabilmesi için. Eğer scriptten bu ayarı değiştirirseniz oyunda da değiştirmeniz gerek
Küçük nokta veya açık bir crosshair kullanmanız tavsiye edilir.
F1= Triggerbot On
F2= Triggerbot Yalnızca "Hold_Key" basılı tutulduğunda etkinleşir
F3= Autofire (Açık/Kapalı)
F4= Triggerbot Kapalı
Home= GUI'yı sakla (grafiksel kullanıcı arayüzü)
End= Scriptten çıkarsınız
hocam ben denedim oto ateş çalışıyor ama triggerbotu nasıl çalışırıcam bulamadımşuan kullanan oldumu oldu ise anlatabilirmi acaba?
Post automatically merged:
raw ne oluyor acaba? birde hold_key diyorya o f2 oluyor dogrumu
f1 ile hocam konuda da yazıyorhocam ben denedim oto ateş çalışıyor ama triggerbotu nasıl çalışırıcam bulamadım
çalışmıyo hocamf1 ile hocam konuda da yazıyor
knk oto ateş nasıl oluyor aim yokmu nasıl oluyor anlamadımhocam ben denedim oto ateş çalışıyor ama triggerbotu nasıl çalışırıcam bulamadım
Not inject. 'AHK' File auto activated. Autohotkey download.how can i inject game ?
No UD..Isn't AHK detected long ago?
Kendine göre ayarlayabilirsin. Bu ayar default. Nasıl yapcağını sorma.Mor'da Kullanmak İstiyorum En İyi Ayar Nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?