i dont think so :/Is this still undetected?
bu çok yardımcı olduAutohotkey indirilmeli =Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ÇALIŞMASI İÇİN ; Ayarlardan düşman görünümünü (mor) ayarlamanız gerekiyor. (1.adım)
Ayarladıktan sonra verdiğim (trigger___valorant.ahk) açın.
Karşılaşmaya girin.
Ardından F2 tuşuna birkez basın aktif olmuş olacak,çalışması için ALT tuşuna basılı tutmanız gerekiyor.
TRIGGERBOT =Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
VIRUSTOTAL =Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Aynen Aim üzeri scriptler ban atıyo daha önce 3 ay yedim safe gelene kadar kullanmamak lazımHesabınız ban yemesin istiyorsanız kullanmayın, tüm AHK scriptleri detected.
biraz zorban yermiyiz ?
hileye göre daha az ban yeme oranı diye biliyorum doğru mu?kullanıyosanız zaten ban riskini göze alarak kullanmanız gerekir kimse ban yemezsin diye garanti veremez paylaşım için teşekkürler
yt de çok video var, ama zaten yapması çok kolay yaparsın bence.acaba video gibi birşey varmı ?
hileye göre ban yediğin süre geçikebilir tabi hocamteşşekürler, vanguardan ban yemedim helal olsun kardeşim.
Post automatically merged:
biraz zor
hileye göre daha az ban yeme oranı diye biliyorum doğru mu?
yt de çok video var, ama zaten yapması çok kolay yaparsın bence.
o geçikmesini sağlayan şey ne acaba? hilede.hileye göre ban yediğin süre geçikebilir tabi hocam
hocam benim bildiğim biraz hilenin antiyi nasıl bypas edip geçtiğine bağlı birazda oyuncuya bağlı barzo gibi belli ede ede oynarsa maçın ortasında daha bitmeden hesap ban yero geçikmesini sağlayan şey ne acaba? hilede.
Oh man i feel very sad for u :/Are you seriosly???
Omg i'm getting banned just using ahk trigger and got 3 month banned
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?