Kullandığın station yanlış veri üzerinden aktarılıyor. Hedef yolu değiştirerek denersen düzelecektir.Modülleri kurdum böyle bir hata aldım ilk modülde Ekli dosyayı görüntüle 61953ama bu şekilde hata alıyorum
youtubeye interception driver setup guide yazıp izleyebilirsinizÇok karmaşık geldi bana ben de yapamadım. Kodları nt defterine py olarak kaydettim
sonrasında klasörün içerisine attım ama -Mss, PIL , configparser modüllerini ve Interception driverini pcne kur- bu işlemi yapamadım.
Ve kodun başındaki tüm modülleri kurun. Son olarak, Interception Driver'ı yükleyin. bunu da yapamadım. Bu konu hakkında yeterince bilgim yok sanırım @revaxxx233
Kardeşim bir de aim asist otomatik mi yoksa herhangi bir tuşu var mı ? onu eklemeyi unutmuşssun sanırımyoutubeye interception driver setup guide yazıp izleyebilirsiniz
sol clicke bastıgında yani ates ettiginde adama kayıyor knk projeyi kendi kafana göre ayarlamak ıstıosan sourceyle oyanyabılırsınKardeşim bir de aim asist otomatik mi yoksa herhangi bir tuşu var mı ? onu eklemeyi unutmuşssun sanırım
reis yaptım aim assisti ama gercekten yanlıs anlama cok kötü sadece tam kafasının üstüne utarsan adama doğru cekiyo ve sadece tek tek sıkmaya mahsus adamın sağına solun veya altına tutunca adama cekmiyo bu yönden pek begenmedim acaba cod dan başka bir tusa ataya bilirmiyiz veya neresiyle oynarsam yaparım iştesol clicke bastıgında yani ates ettiginde adama kayıyor knk projeyi kendi kafana göre ayarlamak ıstıosan sourceyle oyanyabılırsın
knk ilk modül win32gui die bi modül yeni güncellemede ismi değişmiş yeni modül ismi pywin32 bu olmus aynı görevi görüyoModülleri kurdum böyle bir hata aldım ilk modülde Ekli dosyayı görüntüle 61953ama bu şekilde hata alıyorum
knk yapman gerekenler su benim yazdıgım kodları kurÇok karmaşık geldi bana ben de yapamadım. Kodları nt defterine py olarak kaydettim
sonrasında klasörün içerisine attım ama -Mss, PIL , configparser modüllerini ve Interception driverini pcne kur- bu işlemi yapamadım.
Ve kodun başındaki tüm modülleri kurun. Son olarak, Interception Driver'ı yükleyin. bunu da yapamadım. Bu konu hakkında yeterince bilgim yok sanırım @revaxxx233
python aimbot bu kadar oluyor kanka maalesef. Başka bir aimbotta paylasamıyorum link ekleyince konu kapanıyor cnkureis yaptım aim assisti ama gercekten yanlıs anlama cok kötü sadece tam kafasının üstüne utarsan adama doğru cekiyo ve sadece tek tek sıkmaya mahsus adamın sağına solun veya altına tutunca adama cekmiyo bu yönden pek begenmedim acaba cod dan başka bir tusa ataya bilirmiyiz veya neresiyle oynarsam yaparım işte
Post automatically merged:
knk ilk modül win32gui die bi modül yeni güncellemede ismi değişmiş yeni modül ismi pywin32 bu olmus aynı görevi görüyo
knk yapman gerekenler su benim yazdıgım kodları kur
pip install pywin32 (win32gui) yerine gecti kod değişmiş
pip install mss
pip instal pillow (buda pil die bi komut yerine gecti bunu kur)
pip install configparser
pip install interception bunları dene bir
Eline sağlk kardeşim. Sağolasınreis yaptım aim assisti ama gercekten yanlıs anlama cok kötü sadece tam kafasının üstüne utarsan adama doğru cekiyo ve sadece tek tek sıkmaya mahsus adamın sağına solun veya altına tutunca adama cekmiyo bu yönden pek begenmedim acaba cod dan başka bir tusa ataya bilirmiyiz veya neresiyle oynarsam yaparım işte
knk ilk modül win32gui die bi modül yeni güncellemede ismi değişmiş yeni modül ismi pywin32 bu olmus aynı görevi görüyo
knk yapman gerekenler su benim yazdıgım kodları kur
pip install pywin32 (win32gui) yerine gecti kod değişmiş
pip install mss
pip instal pillow (buda pil die bi komut yerine gecti bunu kur)
pip install configparser
pip install interception bunları dene bir
reis senden istediğim sadece ricam yani bu basınca hani aşşa inme olasılıgını değerini kodun neresini oynarsam değisir lütfen bana o yönden yardımcı olabilirmisin mesela cok assa iniyo ben onu tam kafaya getirmeye calısıcam veya hangi bi tuşa atamak istesem nasıl yapabilirim rica etsem yardıme dermisinpython aimbot bu kadar oluyor kanka maalesef. Başka bir aimbotta paylasamıyorum link ekleyince konu kapanıyor cnku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?