16 Ara 2024 #1 Rebelsxs R Üye Katılım 15 Eyl 2024 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 23 1 HİZMET YILI Xhanger den valorant hile aldım fakat trigger ras gele sıkıyor hedefe götrüyorum sıkmıyor yanlarına yada duvara getirince sıkıyor ama hedefe getirince mause sıkmıyor yada çok zor sıkıyor. Düşman vurgu rengi mor ve istenende o sorun ne olabilir.
Xhanger den valorant hile aldım fakat trigger ras gele sıkıyor hedefe götrüyorum sıkmıyor yanlarına yada duvara getirince sıkıyor ama hedefe getirince mause sıkmıyor yada çok zor sıkıyor. Düşman vurgu rengi mor ve istenende o sorun ne olabilir.
16 Ara 2024 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,540 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,382 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Neden satın aldığınız yerden yardım almıyorsunuz?
16 Ara 2024 Konuyu başlatan #3 Rebelsxs R Üye Katılım 15 Eyl 2024 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 23 1 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Neden satın aldığınız yerden yardım almıyorsunuz? Genişletmek için tıklayın ... orda çözüm bulamadım çünkü monitörün desteklemiyor dediler fakat bende yinede monitörden olmaz ya diyip bi çözüm aradım ve burdan yardım istedim.
Adc Main' Alıntı: Neden satın aldığınız yerden yardım almıyorsunuz? Genişletmek için tıklayın ... orda çözüm bulamadım çünkü monitörün desteklemiyor dediler fakat bende yinede monitörden olmaz ya diyip bi çözüm aradım ve burdan yardım istedim.
16 Ocak 2025 #4 yusufi2121 Y Uzman Üye Katılım 17 Ara 2023 Mesajlar 158 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 25 Sosyal 2 HİZMET YILI trigger area ayarını fazlalaştırmış olabilirsiniz öyle bir ayarı varsa yada color tolerance ayarı felan yada direk color ayarı yanlış olabilir
trigger area ayarını fazlalaştırmış olabilirsiniz öyle bir ayarı varsa yada color tolerance ayarı felan yada direk color ayarı yanlış olabilir
19 Ağu 2025 #5 atlaskadirtunca A Üye Katılım 19 Ağu 2025 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 26 sence almalımıyım ben almayı düşünüyorum,