Alıyorum Valorant ücretli hile önerisi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Evet, selamlar ve herkese iyi forumlar. Valorant'ta bir sürü Türk hile yapımcısı türemeye başlamış. Kimisi sözde yapımcı kimisi cidden uğraşmış. Özellikle TikTok'ta rastlayanlarınız olmuştur, yayın açıp oynuyorlar. Ben de sizlerden öneri almak istedim. Bütçe sorunum pek yok açıkçası fakat bir kriterim mevcut. Bu da hilenin Vanguard yolu ile bana uzaklaştırma uygulamaması. Yani kısacası legit oynadığım takdirde, epey bir süre undetect ya da Auto Upgrade'i olan gelişmiş bir hile olması. Önerilerinizi beklemekteyim. Teşekkürler şimdiden.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eğer hile kullanımına yöneleceksen önce anakartının spoofer durumunu öğren bence çünkü bazı anakartlarda spoofer yapılamıyor ve bu durum çok sıkıntı çıkartıyor aldığın hile keyinin daha 1 ayı varken 25 gününün boşa gitmesini istemem ve vanguardın banlamayacağı bir hilenin olduğunu düşünmüyorum aynı kafayla bir kaç ay önce parasıyla bende aldım ve 4. gün ban yedim çok rage oynamamama rağmen ban attı ve spoofer de yapamadım leptop olduğu için

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Byte Software kullanabilirsin dostum. Biraz tuzlu ama mükemmel hile.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bende en pahalısı ve en güvenirliği olanı Byte Software diye biliyorum arkadaşın bahsettiği gibi, bir kaç yer daha var gizli

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Eğer hile kullanımına yöneleceksen önce anakartının spoofer durumunu öğren bence çünkü bazı anakartlarda spoofer yapılamıyor ve bu durum çok sıkıntı çıkartıyor aldığın hile keyinin daha 1 ayı varken 25 gününün boşa gitmesini istemem ve vanguardın banlamayacağı bir hilenin olduğunu düşünmüyorum aynı kafayla bir kaç ay önce parasıyla bende aldım ve 4. gün ban yedim çok rage oynamamama rağmen ban attı ve spoofer de yapamadım leptop olduğu için
Bahsettiğin şey bios upgrade ve downgrade ile ilgili sanıyorum. Benim kullandığım anakartın bios up veya down işlemi yapılabiliyor ve sıklıkla yeni sürüm gelebiliyor. Bu konuda sorun yok. Yorumun ve yardımın için teşekkürler.