- Konuyu başlatan
-
İyi oyunlar dost < 3Biraz şüpheli ve düşünceliydim ama günlük paketi alıp deneme yaptım küçük pürüzler var ama yiğidi öldür hakkını yeme gayet başarılı satıcıda ilgili teşekkürler MAJOR
İyi oyunlar dost < 3Gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz 1 günlük denedim harika legit şekilde çalışıyor kesmedi aylık alıcam. Teşekkürler Major
İyi oyunlar dost < 3Gayet ilgili güvenli ve hızlı sohbeti sarıyor sorun olursa çözmede yardımcı oluyor Major <3
hocam kanala geleceğim ama davet geçersiz diyorçalışır dostum sıkıntı yok
Planet vpn kullanın gelirsiniz hocamhocam kanala geleceğim ama davet geçersiz diyor
warp kullanıyorum hocam ya direk link atsanıızPlanet vpn kullanın gelirsiniz hocam
Warp kullandığın için geçersiz davet diyor vpn kullanın lütfen.warp kullanıyorum hocam ya direk link atsanıız
tamam hocam geldimWarp kullandığın için geçersiz davet diyor vpn kullanın lütfen.
Ticket açabilirsiniz.tamam hocam geldim
İyi oyunlar dost < 3Denemelik 1 hafta aldım herhangi bir sorun yok tekrar alacağım samimi bir satıcı
İyi oyunlar dost < 3Bu kadar ilgi alaka müşteri memnuniyeti başka hiçbir firmada yok kardeşi dostu gibi ilgilenip saat fark etmeksizin destek veriyor ne kadar teşekkür etsem az kalır
+rep çoğu ürününü kullandım gayet başarılı iyi satışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?