Uzman Üye
Güle güle kullan kardeşim.Titreme vs sıkıntı yağ gıbı akıyo tavsıye ederım fıyatta guzel ilgi alaka da
teşekkürler düzenliyorumModerator note
https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003
3.2-) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır. (Tam sayıyı trade yaptığınız kişilerin mh hesap kalitesi belirler)
4.0-) Vouch karşılığında trade sistemini kullanmanıza izin verilir. Ancak ticaret derecelendirmeleri kuralları 1. maddede belirtildiği gibi karşılığında bir şey alınmadan puanlama yapmanıza izin verilmez.
Gerekli sayıya ulaştığınızı düşündüğünüz zaman konunuzu raporlayın.
Src mi satın aldı kendi bilgisine göre tekrardan düzenleyip satışa sunuyor benim ürünüm ayrı dostSinyor isim mi değiştirdi
teklifini bekliyorumGenel olarak bir soru takas ticaret de geçerli midir?
Bekliyorum dostumNerden tıkladım şeytan girdi yine kanıma gelde alıp deneme şimdi
İp tv? Dünya da ki bütün kanallar süper lig dahil. Daha da ileri gitmemi istersen Netflix, Disney+, Exxen,Blu tv, Amazon, HBO ve diğer platformlar aklına gelecek bütün dizi platformları var Filmler ve yerli yapımlar "Dizi ve filmler alt yazı destekli" Evde arabada iş yerinde Televizyon tablet her yerde izleyebilirsin? Deneme amaçlı test verebilirim?teklifini bekliyorum
Post automatically merged:
Bekliyorum dostumHer zaman burdayım
ücrette bir indirim olurmuVALORANT NEW COLOR AİMBOT BY-ZY0N
Arduino + Host Shield'e gerek yok - Windows 10 Tüm Sürümlerde Aktif(H2) - (Windows 11 çalışmaz)
No need Arduino + Host Shield - Windows 10 All Version Work (Don't work for Windows 11)
ÖZELLİKLER;
Aim Key Change
Trigger Bot
Trigger Key
Aim Color (Mor,Sarı,Kırmızı)
Triggerbot Trigger Delay Change 10 - 100
Shots Speed
Head X Head Y Body X Body Y Fov X Fov Y
Smooth Settings
Auto Fire - Aim Only On X - Fov Settings (X,Y)
Config System
Hitbox Change (Kafa,Boyun,Gövde)
Flick Bot
Streamer mod ( İstediğiniz zaman istediğiniz yerde ekran paylaşımı yapabilirsiniz oyun ekranında hiçbir şekilde bir şey gözükmez. )
TR Key Fiyatlandırma ;
2 Günlük: 70₺
1 Haftalık: 140₺
1 Aylık: 400₺
EU Key Prices ;
2 Day: 10$
1 Week: 25$
1 Month: 40$
GAME PLAY VİDEO ;
(http://imgur.com/a%2FKjWmGxC)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?