-
Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
-
Banlı Üye
nE * .d.qwd-wqpğşdqwpeğwqdpğqwe *qwdqe dğqwpdqwğpoeqwpğodoqwpğ odpğqwopdğ qwpğdpowqvideo felan çekmişsin de dostum bildiğin makro yapmışssınız ve bunu gidip 500 tl satıyorsunuz yine aim sıkınca 3 cm aşşa iniyor sadece biraz daha toplu gidiyor onu da zaten makro ile yapmak mümkün ben başka bir artısını göremedim hilenin basit bir makro programı indirilerek yapılabilinecek bir şey 500 tl verilebileceğini sanmam
Teşşekkür ediyorum esp olsa banlanırsın sanırım .dYazılımı çok iyi ban yedirmiyor kullandım ama esp de olsa harika olur
Espyi kullanmak önemli öyle herkesi vurmadan oynicanTeşşekkür ediyorum esp olsa banlanırsın sanırım .d
Dostum bu oyun cs gibi değil önemli olan belli etmeden oynamak da değil yazılımcının sağlam yapabilmesi. Herkesin aklında saçma bi algı var belli etmeden oynarsam ban yemem esp kodlaması o bildiğin csde ki gibi değil çok farklı bu yüzden aimbot satışı daha güvenli esp kullananlara bak ban yemeyen tek bir insan göremezsin
Gerekli tüm videolar discord sunucumuzda var kalabalık yapmasını istemedim dostum.Ben bi olayını göremedim bu yazılımın. O paraya değecek bir özelliğinin videosunu koysan daha iyi olur.
dostum ben kullanıyorum inan bu paranın fazlasını hakediyorBen bi olayını göremedim bu yazılımın. O paraya değecek bir özelliğinin videosunu koysan daha iyi olur.
Teşşekkürler dostumdostum ben kullanıyorum inan bu paranın fazlasını hakediyor
yanlış düşünüyorsunBanlanma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum.
Yanlış düşünüyormuşsun kullanan arkadaş öyle söylüyor .dBanlanma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum.
Yanlis dusunuyosunBanlanma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum.
noIsn't the price a little higher!
Yazılımın belli olması için rage ayarlarda videosunu almak zorunda kaldım belli olmuyor aim olup olmadığın normal ayarlarda o kadar legitAim kitleniyor mu bana mı öyle geldi, legit oynamak ne kadar mümkün ?
Kendi configi mevcut mu yoksa onu biz mi ayarlıyoruz almayı düşünüyorum çünkü 1 haftalık ayrıca spoof olsa güzel olurdu.Yazılımın belli olması için rage ayarlarda videosunu almak zorunda kaldım belli olmuyor aim olup olmadığın normal ayarlarda o kadar legit
discord.gg/valoranthack discord sunucumuza gelerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.Kendi configi mevcut mu yoksa onu biz mi ayarlıyoruz almayı düşünüyorum çünkü 1 haftalık ayrıca spoof olsa güzel olurdu.
Ek olarak spoofere gerek yok çünkü yasaklanmayacaksınız verdiğim ayarlarda..Kendi configi mevcut mu yoksa onu biz mi ayarlıyoruz almayı düşünüyorum çünkü 1 haftalık ayrıca spoof olsa güzel olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?