-
Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Bu bir sorun değil dostum yazılımın drıverını buna uygun yazmadık bu durum düzelmez maalesefPS/2 uyumlu fare sorunu da çözülse deneyebilsek ne mükemmel olur da işte
Merhabalar yazılım tamamen bana ait derlenmemiş yalnızca kaynak kodu olan kısmı arkadaşa iade ettim kendi yetenekleri ve bilgisine göre düzenleyip satar beni ilgilendirmez ondan aldıkdan sonra yaşanılan sıkıntı. Esp neden yok denirse esp eklendiğinde ücreti 2 katına çıkar ve kimsenin rahatlıkla alabileceğini düşünmüyorum ek olarak aimbot gayet yeterli ve stabil çalışıyor. Müşterilerim arasında rage kullanıp ban yiyip olumsuz geri dönüş yapan oldu. Güncellemeri discord sunucuma gelerek görebilirsin.Yazılım tamamen size mi ait? Benzer bir konu gördüm bugün aynısını, src satın aldı benden demişsiniz.
Ek olarak görüyorum ki burada 17 adet satmışsınız şimdiye kadar, farklı platformlarda da satış yaptığınız belli. Şimdiye kadar müşterileriniz arasında olumsuz dönüş yapan oldu mu? Güncellemeler nasıl oluyor? Neden ESP yok? Teşekkürler.
nasıl yani açıklayabilirmisin özelden rica etsemufus ile windows downgrade yapabilirsinki
tabinasıl yani açıklayabilirmisin özelden rica etsem
Dmden yardımcı olabilirsen arkadaşa çok iyi olur konunun altında kalabalık olmasın. Teşekkür ediyorum
Hile geliştiricilerine saygım sonsuzdur, bunun yanında malum türkiyemiz de yaşam mücadelesi veren biz fakirler için özel fiyat eklenmesi ayrı bi incelik. İlerleyen günlerde haftalık alıp test etmeyi çok isterim, başarılar diliyorum.Merhabalar yazılım tamamen bana ait derlenmemiş yalnızca kaynak kodu olan kısmı arkadaşa iade ettim kendi yetenekleri ve bilgisine göre düzenleyip satar beni ilgilendirmez ondan aldıkdan sonra yaşanılan sıkıntı. Esp neden yok denirse esp eklendiğinde ücreti 2 katına çıkar ve kimsenin rahatlıkla alabileceğini düşünmüyorum ek olarak aimbot gayet yeterli ve stabil çalışıyor. Müşterilerim arasında rage kullanıp ban yiyip olumsuz geri dönüş yapan oldu. Güncellemeri discord sunucuma gelerek görebilirsin.
Teşekkür ediyorum. <3Hile geliştiricilerine saygım sonsuzdur, bunun yanında malum türkiyemiz de yaşam mücadelesi veren biz fakirler için özel fiyat eklenmesi ayrı bi incelik. İlerleyen günlerde haftalık alıp test etmeyi çok isterim, başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim dostum iyi oyunlar <3Ürünü satın aldım, aldıktan sonra gerek kurulum olsun gerek ayarlar olsun çok yardımcı oldu teşekkürler
Teşekkür ederim dostum iyi oyunlar <3Kendisi baya ilgiliydi tr şartlarında iyi fiyat deneyin derim .
Teşekkür ederim dost iyi oyunlar <3Güzel hile, discord üzerinden ilgileniyor her zaman.
Rica ederim yavrum kıyaslanamayızKonfigürasyonu aşırı sağlam spray atabilen oynayış videosu ve feedbackleri bulunan yazılımcı teşekkür ediyorum diğerlerinden farklı olduğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?