-
Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Fiyatlar uçuk. Mailli tr ranked ortalama 40 tlHesaplar tamamiyle bana aitlerdir, istediğiniz bir ligde ve istediğiniz skin bulunan bir hesap sağlayabilirim.
TR DERECELI HAZIR VALORANT HESABI 60TL
Rastgele Sunucu DERECELI HAZIR VALORANT HESABI 45TL Sadece PAPARA VE IBAN geçerlidir.
Dilediğiniz bir ligdeki hesap fiyatı için iletişime geçiniz.
Hesapta hiç dereceli oyun girilmemiştir.
Email ve şifre değişikliği dilediğinizce yapabilirsiniz.
Hesaplar TR Sunucusudur. İSTANBUL SERVERİ
Saviora#1685
Fiyatlar uçuk. Mailli tr ranked ortalama 40 tl
Fiyatlar aşırı çok daha o fiyata 3-4 hesap alınır
Ben de söylüyorum işte alici varsa biraz daha ucuza bulabilecekleriniÖyleyse onlardan alabilirsiniz arkadaşlar, zorla birşey satmıyorum.
60'tan koyduklarım bot ile kasılmış olanlar, handmadeler de var fakat fiyatı uygun olmayacağı için koymadım.dostlar kimsenin postunu baltalamayın serbest piyasa, hesapların mmr yüksekmi ve hile ilemi kasıldı?
Hayır, el yapımı olanın marketleri trmarketleri tr mi ?
idk about that man but i think we just need to spread love and be goodHesaplar tamamiyle bana aitlerdir, istediğiniz bir ligde ve istediğiniz skin bulunan bir hesap sağlayabilirim.
TR HANDMADE VALORANT HESABI 150TL
TR DERECELI HAZIR VALORANT HESABI 60TL
Rastgele Sunucu DERECELI HAZIR VALORANT HESABI 45TL Sadece PAPARA VE IBAN geçerlidir.
Dilediğiniz bir ligdeki hesap fiyatı için iletişime geçiniz.
Hesapta hiç dereceli oyun girilmemiştir.
Email ve şifre değişikliği dilediğinizce yapabilirsiniz.
Hesaplar TR Sunucusudur. İSTANBUL SERVERİ
Saviora#1685
Uygun satıcılardan alabilirsiniz, benim fiyatlarım bunlardır.Fiyatlar biraz pahalı mı ne hocam
Handmade el ile kendimiz oynayarak kastığımız hesaplardır.Handmade ile diğerinin arasındaki fark nedir ? Handmade sizin kastığınız hesaplar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?