Alıyorum Valorant uygun fiyatlı private esp arıyorum!

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostlar uygun fiyatlı private esp arıyorum main hesapta kullanıcam ban atmayan daimi müşterisi olabileceğim güvenilir bir yer arıyorum

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Private ürün çok zor bulursunuz hocam forum üzerinde 185+ referansım var ürünüm private değil ama bilgi almak isterseniz ulaşabilirsiniz.

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Tr de private ürün satıcısı bildiğim kadarı ile 1 2 ve yıllardır piyasada olan firmalar. Lütfen benden almasanız bile dikkatlice araştırın. Yoruma discord bırakan nonemelerden uzak durun.
teşekkür ederim dikkate alıcam sizin ürününüzüde inceledim ama bana biraz tuzlu geldi lifetime yada aylık gibi sadece esp istiyorum ben

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
centralware staffıyım oraya yönlendiricem private ürünümüz var.
Dostum hiçbir resellere PRİVATE* ürün vermezler kavramını öğren daha sonra gelip buraya konuş temsil ettiğin firmayı bilgisizliklerinizle kötü göstermeyin.

teşekkür ederim dikkate alıcam sizin ürününüzüde inceledim ama bana biraz tuzlu geldi lifetime yada aylık gibi sadece esp istiyorum ben
Private ürün benim fiyatlarımın yaklaşın 10 katı ve slotlu olarak satılır 3 GÜNLÜK KEY private ürünlerin hiçbirinde olmaz.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostum hiçbir resellere PRİVATE* ürün vermezler kavramını öğren daha sonra gelip buraya konuş temsil ettiğin firmayı bilgisizliklerinizle kötü göstermeyin.

Private ürün benim fiyatlarımın yaklaşın 10 katı ve slotlu olarak satılır 3 GÜNLÜK KEY private ürünlerin hiçbirinde olmaz.
key peşinde değilimde 10 katı derken ciddimisiniz o fiyatlaramı satılıyor valorantta... rise online ve knight onlineda bile daha uygundu ne biliyim hiç satanada denk gelemedim valorantta

centralware staffıyım oraya yönlendiricem private ürünümüz var.
dmden yazabilirmisiniz