Arkadaşlar bu gün oyuna gireyim dedim fakat ''Valorant Plartforma bağlanırken sorun yaşadı hatası veriyor yeniden başlatıyorum değişen birşey yok çözümleri denedim fakat nafile..
hwid ban yemiş olabilirsin belki desteğe sor normalde hwid ban yiyenler tekrar oyuna girebiliyor 2-3 raunt sonra tekrar ban yiyor ama bende hwid banlıyım oyuna hiç giremiyorum bende 152 yada 6 hata kodu veriyor yani desteğe sor zaten benim hwid ban yarın açılıyor
hwid ban yemiş olabilirsin belki desteğe sor normalde hwid ban yiyenler tekrar oyuna girebiliyor 2-3 raunt sonra tekrar ban yiyor ama bende hwid banlıyım oyuna hiç giremiyorum bende 152 yada 6 hata kodu veriyor yani desteğe sor zaten benim hwid ban yarın açılıyor
kanka ban yemişte olabilirsin benim ban kalktı mesela bende bazen net kötüyken veriyordu reset atıp yada vanguardı silip yüklüyordum düzeliyordu ama sen hwid banda yemiş olabilirsin
Hwid ip ban yemissin bu konu hakkında ben sana yardımcı olucam arama kısmına wolftü yaz orda wolftüs43 hatası çözumu diye yazacak zaten benim pp foto görüceksiniz oraya gir oradakilerin aynısını yap hic bir sorun kalmaz