valorant val 5 ban kodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Hata
Bir inceleme sonucunda bu cihazda oynanan bir hesabın davranışlarının Hizmet Şartları sözleşmemizin Kullanım Kurallarını (Madde 7) ihlal ettiği tespit edildi.
Zafere birlikte ulaşan bir takım olabilmenin temelinde sportmence oynamak ve karşılaşmanın bütünlüğüne saygı göstermek yatıyor. Seni davranışlarını gözden geçirmeye ve ileride gireceğin karşılaşmalarda saygılı bir oyuncu olmaya teşvik etmek istiyoruz. İtiraz hakkın da dahil olmak üzere daha fazlasını öğrenmek için Hizmet Şartları sözleşmemize göz atabilirsin.
Hata Kode VAL 5

internet cafede oyun anında bu hatadan aldım arkadaşımla oynuyorduk ben bu hatadan atılınxa oyunda hileci uyarısı verip iptal edildi ama hesaba tekrar girebildim hatta maçta girdim 2. maçın ortasındada aynı şey yaşandı hile falan hiçbir şey açmadım internet cafedeydim zaten bunun sebebi nedir ve ne yapmam lazım

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
İnternet kafeler bedava bulunup sağdan soldan indirilmiş 3.parti yazılımlarla dolu oluyor genelde. Kenarda köşede 3. parti bir yazılımın kalıntısı dahi kalsa vanguard büyük ihtimal tespit etmiştir. Hesabının banı çok yüksek ihtimal bir daha açılmayacaktır.

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İnternet kafeler bedava bulunup sağdan soldan indirilmiş 3.parti yazılımlarla dolu oluyor genelde. Kenarda köşede 3. parti bir yazılımın kalıntısı dahi kalsa vanguard büyük ihtimal tespit etmiştir. Hesabının banı çok yüksek ihtimal bir daha açılmayacaktır.
Bilgi için teşekkürler.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
İnternet kafedeki pc hwid banı yemiş orada girilen tüm hesaplar otomatik banlanacak riot desteğe bir şekilde internet kafedeki bilgisayardan dolayı ban yediğini kanıtlayabilirsen anca o şekilde kaldırabilirsin banını

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hesabın banı büyük ihtimalle kalkmaz olduğun durumu yine de supporttan açıkla bence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Daha önce Özellikle Valorant da hile tespiti sebeyle yasaklanan hesaplar toz olur gider. VAN5 hatası ise aynı oturumun birden farklı cihazlarda girilmiş olduğunu ifade eden hata kodu. Güzel bir ticket aç olayı güzel ağlanmadan anlat. İnşallah güzem bir gelişme alırsın. Valorant hesap yasaklama konusunda çok ciddi.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu üstteki sitede gelen kodların anlamları yazıyor seninkini göremedim ama bir bak istersen

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun telafisi olucağını düşünmüyorum Riot bu konuda aşırı sert işlerinede geliyor tabi

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
internet cafede hesabın açık kalmış ve free dedect hile kullanıp hwid ban yedirmişler ya da askıya almışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...